4th general meeting of ILC-Japan Physics Working Group

Report of Contributions

4th general mee $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 3

Type: not specified

Introduction

Monday 4 September 2023 13:00 (10 minutes)

Presenter: SUEHARA, Taikan (Kyushu University)

Snowmass ILC paper review: su ····

Contribution ID: 4

Type: not specified

Snowmass ILC paper review: summary of physics performance

Monday 4 September 2023 13:10 (30 minutes)

Presenters: ISHINO, Masaya (University of Tokyo (JP)); NOBE, Takuya (University of Tokyo (JP)); NAKAMURA, Katsuro (KEK); JEANS, Daniel; TIAN, Junping (University of Tokyo); SUEHARA, Taikan (Kyushu University)

Snowmass ILC paper review: dra ...

Contribution ID: 5

Type: not specified

Snowmass ILC paper review: drawing overall picture

Monday 4 September 2023 13:40 (30 minutes)

Presenters: TIAN, Junping (University of Tokyo); TSUMURA, Koji (Kyushu University); KITA-HARA, Teppei (Nagoya University)

4th general mee $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

Discussion: killer science of ILC2 ...

Contribution ID: 7

Type: not specified

Discussion: killer science of ILC250 and beyond

Monday 4 September 2023 14:10 (30 minutes)

4th general mee · · · / Report of Contributions

Machine learning: particle flow \cdots

Contribution ID: 9

Type: not specified

Machine learning: particle flow with GNN

Monday 4 September 2023 16:00 (20 minutes)

Presenter: SUEHARA, Taikan (Kyushu University) **Session Classification:** Session of ongoing studies

Machine learning: quark flavor t $\,\cdots\,$

Contribution ID: 10

Type: not specified

Machine learning: quark flavor tagging with Particle Transformer

Monday 4 September 2023 16:20 (20 minutes)

Presenters: SUEHARA, Taikan (Kyushu University); GUI, Lai (Imperial College London) **Session Classification:** Session of ongoing studies 4th general mee · · · / Report of Contributions

Physics: two-fermion study for Z' ···

Contribution ID: 11

Type: not specified

Physics: two-fermion study for Z' search

Monday 4 September 2023 16:40 (20 minutes)

Presenter: NAGAE, Koushi (Kyushu University)

Session Classification: Session of ongoing studies

4th general mee $\ \cdots$ / Report of Contributions

Physics: tau-pair study

Contribution ID: 12

Type: not specified

Physics: tau-pair study

Monday 4 September 2023 17:00 (20 minutes)

Presenter: Mr YUMINO, Keita (SOKENDAI)

Session Classification: Session of ongoing studies

Review on the discussion of e+e- …

Contribution ID: 14

Type: not specified

Review on the discussion of e+e- project in JAHEP-CFP

Monday 4 September 2023 14:40 (30 minutes)

Presenter: SAKASHITA, Ken (KEK)

4th general mee $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

General discussion

Contribution ID: 15

Type: not specified

General discussion

Monday 4 September 2023 15:10 (30 minutes)