Mini-Workshop on "Design and Technical Challenges of the ILC Small-Angle Interaction Region"

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0

Type: not specified

Welcome

Friday 20 October 2006 09:30 (5 minutes)

ILC Interaction Regions: the GDE \cdots

Contribution ID: 1

Type: not specified

ILC Interaction Regions: the GDE perspective

Friday 20 October 2006 09:35 (25 minutes)

Presenter: Mrs ANGAL-KALININ, Deepa (CCLRC Daresbury)

Head-on Scheme: Design and Key …

Contribution ID: 2

Type: not specified

Head-on Scheme: Design and Key Hardware Challenges

Friday 20 October 2006 10:00 (25 minutes)

Presenter: Dr NAPOLY, Olivier (CEA)

2 mrad Scheme: Design and Key …

Contribution ID: 3

Type: not specified

2 mrad Scheme: Design and Key Hardware Challenges

Friday 20 October 2006 10:25 (25 minutes)

Presenter: BAMBADE, Philip (LAL)

SC magnet developments at LBL

Contribution ID: 4

Type: not specified

SC magnet developments at LBL

Friday 20 October 2006 11:20 (25 minutes)

Presenter: Dr SABBI, Gian Luca (LBL)

SC magnet developments at CEA- ···

Contribution ID: 5

Type: not specified

SC magnet developments at CEA-Saclay

Friday 20 October 2006 11:45 (30 minutes)

Presenters: Mrs FELICE, Helene (CEA); Mrs DURANTE, Maria (CEA)

Electro-static separator limits and \cdots

Contribution ID: 6

Type: not specified

Electro-static separator limits and R&D

Friday 20 October 2006 12:15 (25 minutes)

Presenter: Dr BORBURGH, Johannes (CERN)

Permanet magnets

Contribution ID: 7

Type: not specified

Permanet magnets

Friday 20 October 2006 12:40 (20 minutes)

Presenter: Dr IWASHITA, Yoshihisa (Kyoto University)

Discussion on Technical Solutions

Contribution ID: 8

Type: not specified

Discussion on Technical Solutions

Friday 20 October 2006 14:00 (45 minutes)

Discussion on Harware R&D Plans

Contribution ID: 9

Type: not specified

Discussion on Harware R&D Plans

Friday 20 October 2006 14:45 (45 minutes)

Future design progress and design …

Contribution ID: 10

Type: not specified

Future design progress and design plans: organisation of task

Friday 20 October 2006 16:00 (45 minutes)

Concluding Remarks

Contribution ID: 11

Type: not specified

Concluding Remarks

Friday 20 October 2006 16:45 (15 minutes)