## Mini-Workshop on Design Challenges of Small Angle IR

## **Report of Contributions**

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## Physics and Collider Motivations for Small-Angle IR

Thursday 19 October 2006 09:05 (25 minutes)

**Presenter:** Dr BAMBADE, Philip (LAL Orsay)

**Session Classification:** Session I : General Design Issues

Final Focus: Design Principles an · · ·

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

## Final Focus: Design Principles and Optimisation

Thursday 19 October 2006 09:30 (15 minutes)

**Presenter:** Dr PAYET, Jacques (CEA Saclay)

**Session Classification:** Session I : General Design Issues

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

## **Collimation Requirements**

Thursday 19 October 2006 09:45 (15 minutes)

**Presenter:** Dr JACKSON, Franck (CCLRC Daresbury)

**Session Classification:** Session I : General Design Issues

Contribution ID: 8 Type: not specified

## **Extraction Beam Line: Design Principles**

Thursday 19 October 2006 10:00 (15 minutes)

**Presenter:** Dr APPLEBY, Rob (University of Manchester)

Session Classification: Session I : General Design Issues

Contribution ID: 9 Type: not specified

## Design Challenges of the 2 mrad Scheme

Thursday 19 October 2006 10:45 (20 minutes)

**Presenter:** Dr NAPOLY, Olivier (CEA)

Session Classification: Session II : 2 mrad Beam Line Design

Contribution ID: 10 Type: not specified

## **Final Doublet Optimisation**

Thursday 19 October 2006 11:05 (20 minutes)

**Presenter:** Dr APPLEBY, Rob (University of Manchester)

Session Classification: Session II : 2 mrad Beam Line Design

Contribution ID: 11 Type: not specified

## **Limits of SC Final Doublets Magnets**

Thursday 19 October 2006 11:25 (20 minutes)

**Presenter:** Dr SABBI, Gian Luca (LBL)

Session Classification: Session II : 2 mrad Beam Line Design

Contribution ID: 12 Type: not specified

# Discussion: Identification of hardware challenges and design improvements

Thursday 19 October 2006 11:45 (45 minutes)

Discussion: Identification of hard  $\,\cdots$ 

**Session Classification:** Session II : 2 mrad Beam Line Design

Contribution ID: 13 Type: not specified

## Design Challenges of the Head-on Scheme

Thursday 19 October 2006 14:00 (20 minutes)

**Presenter:** Mrs ANGAL-KALININ, Deepa (CCLRC Daresbury)

Session Classification: Session III: Head-on Beam Line Design

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### Status of the Extraction Beam Line

Thursday 19 October 2006 14:20 (20 minutes)

By phone

**Presenter:** Dr KELLER, Lewis (SLAC)

Session Classification: Session III: Head-on Beam Line Design

Contribution ID: 15 Type: not specified

### **Limits of the Electrostatic Separators**

Thursday 19 October 2006 14:40 (20 minutes)

**Presenter:** Dr BORBURGH, Johannes (CERN)

Session Classification: Session III: Head-on Beam Line Design

Contribution ID: 16 Type: not specified

### **Limits of RF Deflectors**

Thursday 19 October 2006 15:00 (20 minutes)

**Presenter:** Dr IWASHITA, Yoshihisa (Kyoto University)

Session Classification: Session III: Head-on Beam Line Design

Contribution ID: 17 Type: not specified

# Discussion: Identification of hardware challenges and design improvements

Thursday 19 October 2006 15:20 (45 minutes)

Discussion: Identification of hard  $\,\cdots$ 

Session Classification: Session III: Head-on Beam Line Design

Contribution ID: 18 Type: not specified

## **Comparison of Design Difficulties and Performance**

Thursday 19 October 2006 16:30 (15 minutes)

**Presenter:** Mrs ANGAL-KALININ, Deepa (CCLRC Daresbury)

**Session Classification:** Session IV: Prospects fot the Two Schemes

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### **Minimal Extraction Scheme**

Thursday 19 October 2006 16:45 (5 minutes)

**Presenter:** Mrs ANGAL-KALININ, Deepa (CCLRC Daresbury)

**Session Classification:** Session IV: Prospects fot the Two Schemes

Discussion

Contribution ID: 20 Type: not specified

### Discussion

Thursday 19 October 2006 16:50 (40 minutes)

**Session Classification:** Session IV: Prospects fot the Two Schemes