Controls & LLRF Kick-off Meeting

GMT
ANL

ANL

John Carwardine (Argonne National Laboratory)
Description
Note: Slides that include costing informaton are password protected. Contact carwar@aps.anl.gov to request access information
Minutes
Webex Connection Information
    • 07:00 07:10
      Introduction 10m
      Speaker: John Carwardine (Argonne National Laboratory)
    • 07:10 07:40
      View from the Project Management Office 30m
      Speaker: Marc Ross (FNAL)
      Slides
    • 07:40 07:55
      EDR Work Packages MOU 15m
      Speaker: Shekhar Mishra (FNAL)
    • 07:55 08:55
      Controls RDR Design walk-through 1h
      Speaker: Sharon Lackey (FNAL)
      Slides
    • 08:55 09:15
      Electronics Platform Reference Design 20m
      Speaker: Raymond Larsen (SLAC)
      Slides
    • 09:15 09:25
      Computing Infrastructure Reference Design 10m
      Speaker: Bakul Banerjee (Fermilab)
      Slides
    • 09:25 09:40
      Timing/RF Phase Distribution Reference Design 15m
      Speaker: Frank Lenkszus (Advanced Photon Source, Argonne National Lab)
      Slides
    • 09:40 09:55
      break 15m
    • 09:55 10:25
      Discussion 30m
    • 10:25 11:25
      LLRF RDR Design Walk-Through 1h
      Speakers: Brian Chase (FNAL), Stefan Simrock (DESY)
      Slides
    • 11:25 11:55
      Discussion 30m
    • 11:55 13:00
      lunch 1h 5m
    • 13:00 14:30
      Q&A Discussion 1h 30m
      Compilation of question for discussion
    • 14:30 14:45
      break 15m
    • 14:45 16:15
      Discussion as needed 1h 30m
    • 07:00 07:15
      LLRF and RDB S2 goals 15m
    • 07:15 08:15
      LLRf Planning for EDR Phase 1h
      Speaker: Stefan Simrock (DESY)
      ART Presentation
      Slides
    • 08:15 08:55
      Connecting EDR activities with Beam Test Facilities 40m
      Controls & LLRF perspective of beam test facilities
      o FLASH/XFEL (Simrock) - 10mins
      o STF - (Michizono) - 10mins
      o NML - (Chase, Lackey) - 10mins
      DESY FLASH/XFEL
      Fermilab NML
      KEK STF
    • 08:55 09:15
      Discussion 20m
    • 09:15 09:30
      break 15m
    • 09:30 10:30
      Discussion 1h
    • 11:30 13:00
      lunch 1h 30m
    • 13:00 13:45
      Availability Considerations 45m
      • ILC availability requirements and design considerations (Himel)
      • Control system considerations for High Availability (Krause)
      Himel
      Krause
    • 13:45 14:45
      Controls planning for Engineering Design Phase 1h
    • 14:45 15:00
      break 15m
    • 15:00 16:00
      Discussion 1h
    • 07:00 07:45
      Controls RDR Costing walk-through 45m
      Speaker: Bakul Banerjee (Fermilab)
      Slides
    • 07:45 08:15
      Discussion 30m
    • 08:15 08:30
      break 15m
    • 08:30 09:15
      LLRF RDR Costing walk-through 45m
      Speaker: Brian Chase (FNAL)
      Slides
    • 09:15 09:45
      Discussion 30m
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×