LCTPC@Fermilab+WP Meeting #42

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Status of MOA and Addendum

Sunday, 21 October 2007 10:30 (30 minutes)

Presenter: RON SETTLES

Session Classification: LCTPC

Contribution ID: 1 Type: not specified

Some TPC topics from Paris

Sunday, 21 October 2007 11:00 (30 minutes)

Presenter: JAN TIMMERMANS

Session Classification: LCTPC

Contribution ID: 2 Type: not specified

Testbeam options

Sunday, 21 October 2007 13:00 (30 minutes)

Presenters: RAMBERG, Eric; MADHU DIXIT

Session Classification: LCTPC

Contribution ID: 3 Type: not specified

Status of LP magnet/fieldcage/etc

Sunday, 21 October 2007 13:30 (30 minutes)

Presenter: RALF DIENER

Session Classification: LCTPC

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Status of LP endcap

Sunday, 21 October 2007 14:00 (30 minutes)

Presenters: DAN PETERSON; , Paul Colas

Session Classification: LCTPC

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Status of GEM panel

Sunday, 21 October 2007 14:30 (30 minutes)

Presenter: AKIMASA ISHIKAWA

Session Classification: LCTPC

Contribution ID: 6 Type: not specified

Status of the LP Software

Sunday, 21 October 2007 15:00 (30 minutes)

Presenter: MARTIN KILLENBERG

Session Classification: LCTPC

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Status of LP Trigger

Sunday, 21 October 2007 15:30 (30 minutes)

Presenter: PAUL COLAS

Session Classification: LCTPC

Contribution ID: 8 Type: not specified

Status of corrections

Sunday, 21 October 2007 16:00 (30 minutes)

Presenter: DEAN KARLEN

Session Classification: LCTPC

Contribution ID: 9 Type: not specified

LP task list (volunteers)

Sunday, 21 October 2007 16:30 (30 minutes)

Presenter: RON SETTLES

Session Classification: LCTPC

Contribution ID: 10 Type: not specified

Special requirements for TPCs w/ MPGD

Sunday, 21 October 2007 17:00 (30 minutes)

Presenter: JEAN PIERRE MARTIN

Session Classification: LCTPC

Contribution ID: 11 Type: not specified

LCTPC advanced encap discussion

Sunday, 21 October 2007 17:30 (30 minutes)

Presenter: TAKESHI MATSUDA

Session Classification: LCTPC