# **EUROTeV** Annual Meeting



# **Report of Contributions**

EUROTeV Ann $\,\cdots\,\,$  / Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 4

Type: not specified

#### Welcome

Thursday 24 January 2008 09:00 (15 minutes)

Primary author: Dr GUIDUCCI, Susanna (INFN)

Presenter: Dr GUIDUCCI, Susanna (INFN)

Status of EUROTeV in the Global ····

Contribution ID: 5

Type: not specified

#### Status of EUROTeV in the Global Context

Thursday 24 January 2008 09:30 (30 minutes)

Primary author: Dr WALKER, Nicholas (DESY)

Presenter: Dr WALKER, Nicholas (DESY)

WP2 Beam Delivery System

Contribution ID: 6

Type: not specified

#### WP2 Beam Delivery System

Thursday 24 January 2008 10:00 (1 hour)

**Primary author:** Mrs ANGAL-KALININ, Deepa (CCLRC Daresbury) **Presenter:** Mrs ANGAL-KALININ, Deepa (CCLRC Daresbury)

WP3 Damping Rings

Contribution ID: 7

Type: not specified

## WP3 Damping Rings

Thursday 24 January 2008 11:00 (1 hour)

Primary author: Dr GUIDUCCI, Susanna (INFN)

Presenter: Dr GUIDUCCI, Susanna (INFN)

WP4 Polarised Positron Source

Contribution ID: 8

Type: not specified

#### **WP4 Polarised Positron Source**

Thursday 24 January 2008 14:30 (1 hour)

Primary author: Prof. CLARKE, Jim (CCLRC Daresbury Lab)

Presenter: Prof. CLARKE, Jim (CCLRC Daresbury Lab)

WP5 Diagnostics

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### **WP5** Diagnostics

Thursday 24 January 2008 15:30 (1 hour)

**Primary author:** Dr BLAIR, Grahame (Royal Holloway)

**Co-author:** Dr BOOGERT, Stewart (Royal Holloway, University of London)

Presenter: Dr BOOGERT, Stewart (Royal Holloway, University of London)

WP6 Integrated Luminosity Perfo

Contribution ID: 10

Type: not specified

#### WP6 Integrated Luminosity Performance Studies

Thursday 24 January 2008 17:00 (1 hour)

**Primary author:** SCHULTE, Daniel (CERN) **Presenter:** SCHULTE, Daniel (CERN)

WP7 Metrology & Stabilisation

Contribution ID: 11

Type: not specified

## WP7 Metrology & Stabilisation

Thursday 24 January 2008 18:00 (1 hour)

Primary author: Dr JEREMIE, Andrea (LAPP)

**Presenter:** Dr JEREMIE, Andrea (LAPP)

WP8 Global Accelerator Network

Contribution ID: 12

Type: not specified

#### WP8 Global Accelerator Network

Thursday 24 January 2008 13:30 (1 hour)

Primary author: ECKERLIN, Gunter (Deutsches Elektronen Synchrotron (DESY))

Co-author: BOUROV

Presenter: ECKERLIN, Gunter (Deutsches Elektronen Synchrotron (DESY))

WP1 Management Report

Contribution ID: 13

Type: not specified

#### WP1 Management Report

Friday 25 January 2008 09:00 (1 hour)

**Primary author:** Dr ELSEN, Eckhard (DESY)

Presenter: Dr ELSEN, Eckhard (DESY)

EUROTeV Programme 2008

Contribution ID: 14

Type: not specified

#### **EUROTeV Programme 2008**

Friday 25 January 2008 10:00 (30 minutes)

This is intended as a discussion session on the status of the project. An assessment will be made on the status of deliverables etc.

**Primary authors:** SCHULTE, Daniel (CERN); Dr ELSEN, Eckhard (DESY); Dr GUIGNARD, Gilbert (CERN); Dr WALKER, Nicholas (DESY)

Presenters: SCHULTE, Daniel (CERN); Dr ELSEN, Eckhard (DESY); Dr WALKER, Nicholas (DESY)

EUROTeV Ann ··· / Report of Contributions

Meeting of Governing Board

Contribution ID: 15

Type: not specified

#### **Meeting of Governing Board**

Friday 25 January 2008 11:00 (2 hours)

G Blair will participate via phone.

Primary author: Dr BLAIR, Grahame (Royal Holloway)

Presenter: Dr BLAIR, Grahame (Royal Holloway)

(bus to hotel)

Contribution ID: 16

Type: not specified

#### (bus to hotel)

Thursday 24 January 2008 19:00 (1 hour)

Plans for the Annual Meeting

Contribution ID: 17

Type: not specified

#### Plans for the Annual Meeting

Thursday 24 January 2008 09:15 (15 minutes)

Primary author: Dr ELSEN, Eckhard (DESY)

Presenter: Dr ELSEN, Eckhard (DESY)