8th ATF2 Project Meeting

Report of Contributions

Greeting

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Greeting

Monday 8 June 2009 14:00 (10 minutes)

Presenter: Prof. URAKAWA, Junji (KEK)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 6 Type: not specified

Goals at this meeting

Monday 8 June 2009 14:10 (20 minutes)

Presenter: Dr TAUCHI, Toshiaki (KEK)Session Classification: Introduction

Contribution ID: 52 Type: not specified

Concluding Remarks

Thursday 11 June 2009 17:00 (30 minutes)

Presenter: Dr WOLSKI, Andrzej (Cockcroft Institute and University of Liverpool)

Session Classification: 8th TB/SGC meeting: Conclusion

Contribution ID: 54 Type: not specified

Alignment results of ATF2 beam line

Tuesday 9 June 2009 13:30 (20 minutes)

Presenter: Mr SUGAHARA, Ryuhei (KEK)

Session Classification: Alignment and Stability

Contribution ID: 55 Type: not specified

Installation of HLS at the ATF2

Tuesday 9 June 2009 14:00 (20 minutes)

Presenter: Dr MASUZAWA, Mika (KEK)

Session Classification: Alignment and Stability

Contribution ID: 56 Type: not specified

GM generator for ATF2

Tuesday 9 June 2009 14:20 (25 minutes)

Presenter: Mr BOLZON, Benoit (LAPP)

Session Classification: Alignment and Stability

Contribution ID: 57 Type: not specified

Beam Optics and Tuning for the Shintake Monitor Commissioning

Tuesday 9 June 2009 09:00 (15 minutes)

Presenter: Dr OKUGI, Toshiyuki (KEK)

Session Classification: IP-BSM (Shintake monitor)

Contribution ID: 58 Type: not specified

Commissioning Status of Shintake Monitor

Tuesday 9 June 2009 09:15 (25 minutes)

Presenter: Mr YAMANAKA, Takashi (The University of Tokyo)

Session Classification: IP-BSM (Shintake monitor)

Contribution ID: 59 Type: not specified

Commissioning Status of ATF2 beam line

Monday 8 June 2009 14:30 (20 minutes)

Presenter: Dr OKUGI, Toshiyuki (KEK)

Session Classification: Commissioning Status

Contribution ID: 60 Type: not specified

Commissioning Status of stripline BPMs

Monday 8 June 2009 14:50 (20 minutes)

Presenter: Mr RENIER, Yves (LAL)

Session Classification: Commissioning Status

Contribution ID: 61 Type: not specified

Commissioning Status of cavity BPMs

Monday 8 June 2009 15:10 (20 minutes)

Presenter: Dr BOOGERT, Stewart (Royal Holloway, University of London)

Session Classification: Commissioning Status

Contribution ID: 62 Type: not specified

Commissioning Status of Flight Simulator

Monday 8 June 2009 15:30 (20 minutes)

Presenter: Dr WHITE, Glen (SLAC)

Session Classification: Commissioning Status

Discussion

Contribution ID: 63 Type: not specified

Discussion

Monday 8 June 2009 16:10 (20 minutes)

Session Classification: Commissioning Status

Contribution ID: 64 Type: not specified

ATF2 commissioning schedules (until JFY2010)

Wednesday 10 June 2009 09:50 (20 minutes)

Presenter: Prof. URAKAWA, Junji (KEK)

Session Classification: Commissioning Plan

Contribution ID: 65 Type: not specified

ATF2 commissioning strategy by the end of 2009

Wednesday 10 June 2009 10:10 (20 minutes)

Presenter: BAMBADE, Philip (Laboratoire de l'Accelerateur Lineaire (LAL) (IN2P3) (LAL))

Session Classification: Commissioning Plan

Contribution ID: 66 Type: not specified

Commissioning plan for IP-BSM

Wednesday 10 June 2009 10:30 (20 minutes)

Presenter: Mr OROKU, Masahiro (Tokyo Univ.)

Session Classification: Commissioning Plan

Contribution ID: 67 Type: not specified

Update plan of ATF2 operation software

Wednesday 10 June 2009 10:50 (20 minutes)

Presenter: TERUNUMA, Nobuhiro (KEK)

Session Classification: Commissioning Plan

Contribution ID: 68 Type: not specified

Update plan of Flight Simulator

Wednesday 10 June 2009 11:10 (20 minutes)

Presenter: Dr WHITE, Glen (SLAC)

Session Classification: Commissioning Plan

Discussion

Contribution ID: 69 Type: not specified

Discussion

Wednesday 10 June 2009 11:30 (30 minutes)

Session Classification: Commissioning Plan

Contribution ID: 70 Type: not specified

Measurements and analysis of beam parameters at post-IP wire-scanner

Tuesday 9 June 2009 09:40 (20 minutes)

Presenter: Ms BAI, Sha (IHEP)

Session Classification: Optics Modeling

Contribution ID: 71 Type: not specified

Effect of skew quad corrections at post-IP wire-scanner

Wednesday 10 June 2009 09:00 (20 minutes)

Presenter: Mr BOLZON, Benoit (LAPP)

Session Classification: Beam Size Tuning

Contribution ID: 72 Type: not specified

Optical corrections with sextupoles

Wednesday 10 June 2009 09:20 (20 minutes)

Range, orthogonality and complementarity to optical corrections in the EXT and DIAG sections, practical procedure

Presenter: Dr WHITE, Glen (SLAC)

Session Classification: Beam Size Tuning

Contribution ID: 73 Type: not specified

Short report on FD magnet alignment

Tuesday 9 June 2009 13:50 (10 minutes)

Presenter: TERUNUMA, Nobuhiro (KEK)

Session Classification: Alignment and Stability

Contribution ID: 74 Type: **not specified**

ATF2 EXT Laser Wire

Tuesday 9 June 2009 10:40 (30 minutes)

Presenter: Dr ARYSHEV, Alexander (KEK)

Session Classification: Beam Diagnostics at Extraction Line

Contribution ID: 75 Type: not specified

Orbit Correction in ATF2 EXT

Tuesday 9 June 2009 11:10 (30 minutes)

Presenter: Mr SCARFE, Anthony (University of Manchester & Damp; the Cockcroft Institute)

Session Classification: Beam Diagnostics at Extraction Line

Contribution ID: **76**Type: **not specified**

Update on Straightness Monitor: Installation Plans

Tuesday 9 June 2009 11:40 (20 minutes)

Presenter: Prof. HILDRETH, Michael (University of Notre Dame)

Session Classification: Beam Diagnostics at Extraction Line

Contribution ID: 77 Type: **not specified**

Short report on Monalisa measurements

Tuesday 9 June 2009 14:45 (15 minutes)

Presenter: Dr URNER, David (University of Oxford)

Session Classification: Alignment and Stability

Contribution ID: 78 Type: not specified

Superconducting Magnet Upgrade Status.

Wednesday 10 June 2009 13:30 (20 minutes)

Presenter: BRETT PARKER (BNL) VIA WEBEX

Session Classification: Future Plan

Contribution ID: 79 Type: not specified

Permanent Magnet test at ATF2

Wednesday 10 June 2009 13:50 (20 minutes)

Presenter: Y. IWASHITA (KYOTO U.)

Session Classification: Future Plan

Contribution ID: 81 Type: not specified

Status of the ATF2 ultra-low beta

Wednesday 10 June 2009 14:10 (20 minutes)

Presenter: EDUARDO MARIN LACOMA (CERN) (CERN)

Session Classification: Future Plan

Contribution ID: 82 Type: not specified

Physcis with high intensity laser at ATF2

Wednesday 10 June 2009 14:30 (20 minutes)

Presenter: TOHRU TAKAHASHI (HIROSHIMA U.)

Session Classification: Future Plan

Contribution ID: 83 Type: not specified

Feedback design and simulation; beam operations issues

Tuesday 9 June 2009 15:10 (20 minutes)

Presenter: Dr RESTA LOPEZ, Javier (JAI, Oxford University)

Session Classification: Feedback System

Contribution ID: 84 Type: not specified

Status of FONT5 feedback system beam tests

Tuesday 9 June 2009 15:30 (20 minutes)

Presenter: Mr CONSTANCE, Ben (University of Oxford)

Session Classification: Feedback System

Contribution ID: 85 Type: not specified

Tilt monitor at IP

Tuesday 9 June 2009 15:50 (20 minutes)

Presenter: Mr OKAMOTO, Daisuke (Tohoku University)

Session Classification: Feedback System

Contribution ID: 86 Type: not specified

Background Measurements and Simulation

Monday 8 June 2009 15:50 (20 minutes)

Presenters: GULER, Hayg; Dr VERDERI, Marc (LLR - Ecole polytechnique)

Session Classification: Commissioning Status

Contribution ID: 88 Type: not specified

Orbit analysis in ATF2 EXT

Tuesday 9 June 2009 10:00 (20 minutes)

Presenter: Mr RENIER, Yves (LAL)

Session Classification: Optics Modeling