PAC Review

Asia/Seoul
Accomodations
How to get to the POSCO International Center
Visit Postech
  • Monday, 2 November
    • 08:30 09:00
      Executive Session 30m
    • 09:00 10:20
      GDE Report (including AAP/PAC responses) (60+20) 1h 20m
      Speaker: Dr. Barry Barish (GDE)
      Slides
    • 10:20 10:35
      break 15m
    • 10:35 11:35
      Proposed New GDE Baseline (45+15) 1h
      Speakers: Ewan Paterson (SLAC) , Dr. Marc Ross (FNAL)
      Slides
    • 11:35 12:15
      Executive Session 40m
    • 12:15 13:15
      lunch 1h
    • 13:15 14:15
      SCRF (including industrialization) (45+15) 1h
      Speaker: Prof. Akira Yamamoto (High Energy Accelerator Research Organization (KEK))
      Slides
    • 14:15 14:55
      Project Implementation, Resources (30+10) 40m
      Speaker: Dr. Mike Harrison (Brookhaven National Lab)
      Slides
    • 14:55 15:35
      Test Facilities (30+10) 40m
      Speaker: Kaoru Yokoya (KEK)
      Slides
    • 15:35 15:50
      break 15m
    • 15:50 16:30
      Machine Detector Interface - MDI (30+10) 40m
      Speaker: Dr. Andrei Seryi (SLAC)
      Slides
    • 16:30 17:10
      GDE Cooperation with CLIC (30+10) 40m
      Speaker: Jean-Pierre Delahaye (CERN)
      Slides
    • 17:10 17:50
      LOI Validation (30+10) 40m
      by telephone
      Speaker: Michel Davier
      Slides
    • 17:50 19:30
      Executive Session/Accelerator Closeout 1h 40m
  • Tuesday, 3 November
    • 08:30 09:00
      Executive Session 30m
    • 09:00 10:10
      RD Report (including detector activity plan) (60+10) 1h 10m
      Speaker: Sakue Yamada (KEK)
      Slides
    • 10:10 10:50
      Physics Common Task Group (30+10) 40m
      by telephone
      Speaker: Michael Peskin (SLAC, Stanford University)
      Slides
    • 10:50 11:05
      break 15m
    • 11:05 11:45
      Detector R&D Common Task Group (30+10) 40m
      Speaker: Marcel Demarteau (Fermi National Accelerator Laboratory (FNAL))
      Slides
    • 11:45 12:25
      Software Common Task Group (30+10) 40m
      Speaker: Akiya Miyamoto (KEK)
      Slides
    • 12:25 13:25
      lunch 1h
    • 13:25 14:05
      MDI-D Common Task Group (30+10) 40m
      by telephone
      Speaker: Dr. Karsten Buesser (DESY)
      Slides
    • 14:05 14:45
      Detector Cooperation with CLIC (30+10) 40m
      by telephone
      Speaker: Mr. Francois Richard (LAL Orsay)
      Slides
    • 14:45 15:45
      Executive Session 1h
    • 15:45 16:15
      Closeout 30m
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×