CFS AD&I @ Daresbury Laboratory

Europe/London
Victor Kuchler (Fermilab)
  • Thursday, 3 September
    • 09:00 10:15
      General Introduction 1h 15m
      Speaker: Mr Victor Kuchler (Fermilab)
      agenda
      drawings
    • 10:15 10:30
      Break 15m
    • 10:30 12:00
      Positron Source 1h 30m
      Speaker: Prof. Jim Clarke (STFC Daresbury Lab)
      drawings
      Slides
    • 12:00 13:00
      Lunch 1h
    • 13:00 14:30
      RTML 1h 30m
      Speaker: Dr Nikolay Solyak (FNAL)
      Slides
    • 14:30 15:00
      break 30m
    • 15:00 16:00
      Electron Source 1h
      Speaker: Dr John Sheppard (SLAC)
    • 16:00 17:00
      Overview 1 1h
      Speaker: Ewan Paterson (SLAC)
  • Friday, 4 September
    • 09:00 10:15
      Damping Ring 1h 15m
      Speaker: S. Giuducci
    • 10:15 10:30
      Break 15m
    • 10:30 12:00
      Beam Delivery System 1h 30m
      Speaker: Deepa Angal-Kalinin (STFC Daresbury)
      Slides
    • 12:00 13:00
      Lunch 1h
    • 13:00 14:30
      General Review 1h 30m
      Speaker: Mr Victor Kuchler (Fermilab)
      Slides
    • 14:30 15:00
      Break 30m
    • 15:00 16:00
      Main Linacs 1h
      Speaker: C Adophsen
    • 16:00 17:00
      Overview 2 1h
      drawings
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×