Monday morning meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Nine-cell cavity coordinator report

Monday 1 February 2010 09:20 (10 minutes)

Presenter: GINSBURG

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 1 Type: not specified

Single-cell cavity coordinator report

Monday 1 February 2010 09:30 (10 minutes)

Presenter: WU

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 2 Type: not specified

HTS status

Monday 1 February 2010 09:40 (10 minutes)

Presenter: HOCKER, HARMS

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 3 Type: not specified

ANL CPF status

Monday 1 February 2010 09:50 (10 minutes)

Presenter: ROWE

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

S1-Global update

Monday 1 February 2010 10:00 (10 minutes)

Presenter: ARKAN

Session Classification: SRF Operations and Integration

Open discussion

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Open discussion

Monday 1 February 2010 10:10 (10 minutes)

Presenter: ALL

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 6 Type: not specified

Report on recent S1-Global activities at KEK

Monday 1 February 2010 10:20 (15 minutes)

Presenter: ARKAN

Session Classification: SRF Special Topics