# Monday morning meeting

# **Report of Contributions**

Nine-cell cavity coordinator report

Contribution ID: 0

Type: not specified

## Nine-cell cavity coordinator report

Monday 15 February 2010 09:55 (10 minutes)

**Presenter:** GINSBURG

Single-cell cavity coordinator report

Contribution ID: 1

Type: not specified

## Single-cell cavity coordinator report

Monday 15 February 2010 10:05 (5 minutes)

Presenter: WU

HTS status

Contribution ID: 2

Type: not specified

#### **HTS** status

Monday 15 February 2010 10:10 (10 minutes)

**Presenter:** HOCKER, HARMS

ANL CPF status

Contribution ID: 3

Type: not specified

#### ANL CPF status

Monday 15 February 2010 10:20 (10 minutes)

**Presenter:** ROWE

Cavity Dressing and S1-Global u

Contribution ID: 4

Type: not specified

#### **Cavity Dressing and S1-Global update**

Monday 15 February 2010 10:30 (5 minutes)

Presenter: ARKAN

Open discussion

Contribution ID: 5

Type: not specified

## **Open discussion**

Monday 15 February 2010 10:35 (10 minutes)

Presenter: ALL

Announcements - Champion

Contribution ID: 7

Type: not specified

#### **Announcements - Champion**

Monday 15 February 2010 09:30 (5 minutes)

PAVAC visit to FNAL on Feb 16

Presenter: CHAMPION

Monday mornin · · · / Report of Contributions

Brief report on SNS cryomodule d  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 8

Type: not specified

#### Brief report on SNS cryomodule design review

Monday 15 February 2010 09:35 (10 minutes)

**Presenter:** PETERSON

Brief report on visit to AES

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### **Brief report on visit to AES**

Monday 15 February 2010 09:45 (10 minutes)

Presenter: ROWE