# Monday morning meeting

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

#### **Announcements**

Monday 22 February 2010 09:30 (5 minutes)

**Presenter:** CHAMPION

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 1 Type: not specified

# Plans for additional electro-polishing tool and related infrastructure at Argonne

Monday 22 February 2010 09:35 (25 minutes)

**Presenter:** MIKE KELLY

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### **ANL CPF status**

Monday 22 February 2010 10:00 (5 minutes)

Presenter: ROWE

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 3 Type: not specified

## Nine-cell cavity coordinator report

Monday 22 February 2010 10:05 (15 minutes)

Presenter: GINSBURG

Session Classification: SRF Operations and Integration

HTS status

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### **HTS** status

Monday 22 February 2010 10:20 (5 minutes)

**Presenter:** HOCKER, HARMS

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 6 Type: not specified

## **Cavity Dressing update**

Monday 22 February 2010 10:25 (5 minutes)

Presenter: ARKAN

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

## **Open discussion**

Monday 22 February 2010 10:30 (5 minutes)

Presenter: ALL

Session Classification: SRF Operations and Integration