Monday morning meeting

Report of Contributions

Announcements

Contribution ID: 0 Type: not specified

Announcements

Monday 8 March 2010 09:30 (5 minutes)

Presenter: CHAMPION

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 1 Type: not specified

Nine-cell cavity coordinator report

Monday 8 March 2010 09:35 (15 minutes)

Presenter: GINSBURG

Session Classification: SRF Operations and Integration

HTS status

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

HTS status

Monday 8 March 2010 09:50 (10 minutes)

Presenter: HOCKER, HARMS

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

ANL CPF status

Monday 8 March 2010 10:00 (5 minutes)

Presenter: ROWE

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Single-cell cavity coordinator report

Monday 8 March 2010 10:05 (15 minutes)

Presenter: WU

Session Classification: SRF Operations and Integration

Open discussion

Contribution ID: 8 Type: not specified

Open discussion

Monday 8 March 2010 10:20 (5 minutes)

Presenter: ALL

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 9 Type: not specified

The Project X: Where Are We and Where Do We Go?

Monday 8 March 2010 10:25 (1 hour)

Presenter: , Valeri Lebedev, Sergei Nagaitsev and Slava Yakovlev

Session Classification: SRF Special Topics