## Monday morning meeting

# **Report of Contributions**

Announcements

Contribution ID: 0 Type: not specified

#### **Announcements**

Monday 12 April 2010 09:30 (10 minutes)

**Presenter:** CHAMPION

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Status of single-cell 650 MHz cavity package

Monday 12 April 2010 09:40 (10 minutes)

Presenter: GRIMM

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Status of 325 MHz cavity production

Monday 12 April 2010 09:50 (5 minutes)

Presenter: RISTORI

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 3 Type: not specified

## Nine-cell cavity coordinator report

Monday 12 April 2010 09:55 (25 minutes)

Presenter: GINSBURG

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### Single-cell cavity coordinator report

Monday 12 April 2010 10:20 (10 minutes)

Presenter: WU

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### **HTS** status

Monday 12 April 2010 10:30 (5 minutes)

**Presenter:** HOCKER, HARMS

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 6 Type: not specified

## Cavity dressing status

Monday 12 April 2010 10:35 (5 minutes)

Presenter: ARKAN

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **ANL CPF status**

Monday 12 April 2010 10:40 (5 minutes)

Presenter: ROWE

Session Classification: SRF Operations and Integration

Contribution ID: 8 Type: not specified

## **Open discussion**

Monday 12 April 2010 10:45 (5 minutes)

Presenter: ALL

Session Classification: SRF Operations and Integration