10th ATF2 Project Meeting

Report of Contributions

10th ATF2 Proje ··· / Report of Contributions

Greeting

Contribution ID: 0

Type: not specified

Greeting

Wednesday, 30 June 2010 09:00 (10 minutes)

Presenter: Prof. URAKAWA, Junji (KEK) **Session Classification:** Introduction 10th ATF2 Proje $\ \cdots$ / Report of Contributions

Goals at this meeting

Contribution ID: 1

Type: not specified

Goals at this meeting

Wednesday, 30 June 2010 09:10 (20 minutes)

Presenter: Dr TAUCHI, Toshiaki (KEK) **Session Classification:** Introduction

EXT beam measurements and co \cdots

Contribution ID: 2

Type: not specified

EXT beam measurements and corrections (coupling, dispersion, matching)

Wednesday, 30 June 2010 14:00 (35 minutes)

Measuring and correcting coupling, dispersion, beta mismatch in the ATF2 extraction line. 30' + 5' questions.

Presenter: WOODLEY, Mark (SLAC)

Session Classification: Beam Tuning

10th ATF2 Proje $\ \cdots$ / Report of Contributions

Beam-Based Alignment

Contribution ID: 3

Type: not specified

Beam-Based Alignment

Wednesday, 30 June 2010 14:35 (20 minutes)

Summary of BBA activities and future plans. 15' + 5' questions.

Presenter: Mr MARIN, Eduardo (CERN) **Session Classification:** Beam Tuning

Beam Orbit Feedbacks in EXT and \cdots

Contribution ID: 4

Type: not specified

Beam Orbit Feedbacks in EXT and FFS

Wednesday, 30 June 2010 14:55 (20 minutes)

Description of 1.56 Hz feedbacks tested in EXT and FFS, including fitted beam motion at IP. 15' + 5' questions.

Presenter: Dr WHITE, Glen (SLAC) **Session Classification:** Beam Tuning

IP tuning with multiknobs

Contribution ID: 5

Type: not specified

IP tuning with multiknobs

Wednesday, 30 June 2010 15:15 (20 minutes)

Examination of performance of multiknobs during continuous run in May and suggestion of plans for rest of 2010. 15' + 5' questions.

Presenter: Dr WHITE, Glen (SLAC) **Session Classification:** Beam Tuning 10th ATF2 Proje ··· / Report of Contributions

May 2010 Continuous Run Opera $\,\cdots\,$

Contribution ID: 6

Type: not specified

May 2010 Continuous Run Operations

Wednesday, 30 June 2010 15:55 (35 minutes)

Summary of work done and result achieved during 1 week continuous operations period May 2010. 30' + 5' questions.

Presenter: Dr SERYI, Andrei (SLAC)

Session Classification: Beam Tuning (2)

Re-Alignment of QF1FF

Contribution ID: 7

Type: not specified

Re-Alignment of QF1FF

Wednesday, 30 June 2010 16:30 (15 minutes)

Status report of QF1FF roll alignment and discussions of possible re-alignment plans. 10' + 5' questions.

Presenter: Mr SUGAHARA, Ryuhei (KEK) **Session Classification:** Beam Tuning (2) 10th ATF2 Proje ··· / Report of Contributions

Plans for continuous run operati ...

Contribution ID: 8

Type: not specified

Plans for continuous run operations in 2010

Wednesday, 30 June 2010 16:45 (35 minutes)

Discussion of plans for continuos run operations for ATF2 tuning in Oct/Nov/Dec 2010 operation periods. 20' + 15' discussion.

Presenter: Dr OKUGI, Toshiyuki (KEK) **Session Classification:** Beam Tuning (2)

International Workshop on Physi ...

Contribution ID: 9

Type: not specified

International Workshop on Physics in Intense Field

Thursday, 1 July 2010 11:00 (20 minutes)

Presenter: Dr TAKAHASHI, Tohru (Hiroshima University)Session Classification: Future plan after April 2013

Permanent Q at IP as well as at the …

Contribution ID: 10

Type: not specified

Permanent Q at IP as well as at the upstream

Thursday, 1 July 2010 11:20 (30 minutes)

• tunability e.g. waist scan and vibration

Presenter: Dr IWASHITA, yoshihisa (Kyoto Univ.)

Session Classification: Future plan after April 2013

KEK cryogenics system for SC-FF

Contribution ID: 11

Type: not specified

KEK cryogenics system for SC-FF

Thursday, 1 July 2010 12:00 (30 minutes)

Presenter: Dr KIMURA, Nobuhiro (Cryogenics Science Center / KEK) **Session Classification:** Future plan after April 2013

AMERICAN REGIONAL TEAM (\cdots

Contribution ID: 12

Type: not specified

AMERICAN REGIONAL TEAM (ART) RECOMMENDATION FOR THE FOCUS OF EFFORTS WITH RESPECT TO SUPERCONDUCTING FINAL DOUBLET DEVELOPMENT

Thursday, 1 July 2010 14:00 (20 minutes)

Presenter: Dr SERYI, Andrei (SLAC)

Session Classification: Future plan after April 2013

Discussion

Contribution ID: 13

Type: not specified

Discussion

Thursday, 1 July 2010 14:20 (1h 10m)

- 1. SC Q plan
- 2. Continue to discuss on IPBPM installation, QF1 rotation and no. of continuous runs in 2010
- 3. Two meetings for IPBPM installation, QF1 rotation issue .

Session Classification: Future plan after April 2013

10th ATF2 Proje ··· / Report of Contributions

Comments on future plan at ATF $\,\cdots\,$

Contribution ID: 19

Type: not specified

Comments on future plan at ATF/ATF2

Friday, 2 July 2010 09:00 (10 minutes)

Presenter: Dr SUZUKI, Atsuto (Director General, KEK) **Session Classification:** Future collaboration

IP instrumentation configuration ···

Contribution ID: 20

Type: not specified

IP instrumentation configuration and FD field quality issues for Autumn 2010 ATF2 runs

Thursday, 1 July 2010 09:00 (15 minutes)

Presenter:Dr OKUGI, Toshiyuki (KEK)Session Classification:Toward the first goal

10th ATF2 Proje ··· / Report of Contributions

Review and status of software to ...

Contribution ID: 21

Type: not specified

Review and status of software tools for ATF2

Thursday, 1 July 2010 09:15 (15 minutes)

Presenter: Dr KURODA, Shigeru (KEK)

Session Classification: Toward the first goal

Background study plan towards g $\,\cdots\,$

Contribution ID: 22

Type: not specified

Background study plan towards goal 1 in 2010-2011

Thursday, 1 July 2010 09:30 (15 minutes)

Presenter: Dr VERDERI, Marc (LLR - Ecole polytechnique) **Session Classification:** Toward the first goal 10th ATF2 Proje ··· / Report of Contributions

Priority issues to study for goal 1

Contribution ID: 23

Type: not specified

Priority issues to study for goal 1

Thursday, 1 July 2010 09:45 (15 minutes)

Presenter: Dr WHITE, Glen (SLAC)

Session Classification: Toward the first goal

10th ATF2 Proje $\ \cdots$ / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 24

Type: not specified

Discussion

Thursday, 1 July 2010 10:00 (30 minutes)

Presenter: ALL Session Classification: Toward the first goal 10th ATF2 Proje ··· / Report of Contributions

Suggestions

Contribution ID: 25

Type: not specified

Suggestions

Friday, 2 July 2010 09:10 (20 minutes)

Presenter: BAMBADE, Philip (Laboratoire de l'Accelerateur Lineaire (LAL) (IN2P3) (LAL))Session Classification: Future collaboration

10th ATF2 Proje $\ \cdots$ / Report of Contributions

Comments on the suggestions or \cdots

Contribution ID: 26

Type: not specified

Comments on the suggestions or new ones

Friday, 2 July 2010 09:30 (30 minutes)

Session Classification: Future collaboration

10th ATF2 Proje $\ \cdots$ / Report of Contributions

discussion

Contribution ID: 27

Type: not specified

discussion

Friday, 2 July 2010 10:00 (45 minutes)

Session Classification: Future collaboration

Summary of this meeting

Contribution ID: 28

Type: not specified

Summary of this meeting

Friday, 2 July 2010 11:00 (30 minutes)

Presenters: Dr SERYI, Andrei (SLAC); BAMBADE, Philip (Laboratoire de l'Accelerateur Lineaire (LAL) (IN2P3) (LAL))

Session Classification: Summary and Preparation for TB and SGC joint meeting

Discussion for TB and SGC joint ···

Contribution ID: 29

Type: not specified

Discussion for TB and SGC joint meeting

Friday, 2 July 2010 11:30 (30 minutes)

Session Classification: Summary and Preparation for TB and SGC joint meeting

FONT 5 status

Contribution ID: 30

Type: not specified

FONT 5 status

Wednesday, 30 June 2010 09:50 (15 minutes)

Presenter: Dr CHRISTIAN, Glenn (John Adams Institute of Accelerator Science, University of Oxford)

C/S-band cavity BPMs

Contribution ID: 31

Type: not specified

C/S-band cavity BPMs

Wednesday, 30 June 2010 10:05 (15 minutes)

Presenter: Dr BOOGERT, Stewart (Royal Holloway, University of London) **Session Classification:** Instrumentation 10th ATF2 Proje $\ \cdots$ / Report of Contributions

IPBPM status

Contribution ID: 32

Type: not specified

IPBPM status

Wednesday, 30 June 2010 11:00 (20 minutes)

Presenter: Ms KIM, YOUNGIM (Kyungpook National University) **Session Classification:** Instrumentation

Ring BPM upgrade

Contribution ID: 33

Type: not specified

Ring BPM upgrade

Wednesday, 30 June 2010 09:30 (20 minutes)

Nathan Eddy (hardware and narrow band data) and Eliana Gianfelice (TBT data analysis)

Presenters: GIANFELICE-WENDT, Eliana (Fermi National Accelerator Laboratory); EDDY, Nathan (FNAL)

IPBSM status

Contribution ID: 34

Type: not specified

IPBSM status

Wednesday, 30 June 2010 10:20 (20 minutes)

Presenter: OROKU, Masahiro

Multi OTR

Contribution ID: 36

Type: not specified

Multi OTR

Wednesday, 30 June 2010 12:10 (20 minutes)

Presenters: Dr FAUS-GOLFE, Angeles (Instituto de Fisica Corpuscular - Valencia); Dr WHITE, Glen (SLAC)

ATF2/Extraction line Laserwire

Contribution ID: 37

Type: not specified

ATF2/Extraction line Laserwire

Wednesday, 30 June 2010 11:20 (15 minutes)

Presenter: Dr ARYSHEV, Alexander (ATF KEK) **Session Classification:** Instrumentation

Stripline Fast kicker

Contribution ID: 38

Type: not specified

Stripline Fast kicker

Wednesday, 30 June 2010 11:35 (20 minutes)

Presenter: Mr NAITO, Takashi (KEK) **Session Classification:** Instrumentation

ATF2 extraction line Stripline BP \cdots

Contribution ID: 39

Type: not specified

ATF2 extraction line Stripline BPM upgrade

Wednesday, 30 June 2010 11:55 (15 minutes)

Presenter: Dr WHITE, Glen (SLAC) **Session Classification:** Instrumentation

ATF DR beam stability (including ···

Contribution ID: 40

Type: not specified

ATF DR beam stability (including multi-bunch), needed studies and improvements

Thursday, 1 July 2010 15:50 (20 minutes)

Presenter: Dr KUBO, Kiyoshi (KEK)Session Classification: Toward the second goal by end of March 2013

10th ATF2 Proje \cdots / Report of Contributions

Fast kicker performance and plans

Contribution ID: 41

Type: not specified

Fast kicker performance and plans

Thursday, 1 July 2010 16:10 (20 minutes)

Presenter: Mr NAITO, Takashi (KEK)

Session Classification: Toward the second goal by end of March 2013

IPBPM plans

Contribution ID: 42

Type: not specified

IPBPM plans

Thursday, 1 July 2010 16:30 (20 minutes)

Presenter: Ms KIM, YOUNGIM (Kyungpook National University)Session Classification: Toward the second goal by end of March 2013

FONT and integrated performance

Contribution ID: 43

Type: not specified

FONT and integrated performance

Thursday, 1 July 2010 16:50 (20 minutes)

Presenter: Prof. BURROWS, Philip (Oxford University)Session Classification: Toward the second goal by end of March 2013

discussion on the schedule plan or \cdots

Contribution ID: 44

Type: not specified

discussion on the schedule plan or road map

Thursday, 1 July 2010 17:10 (40 minutes)

Session Classification: Toward the second goal by end of March 2013

10th ATF2 Proje $\ \cdots$ / Report of Contributions

Opening address

Contribution ID: 45

Type: not specified

Opening address

Friday, 2 July 2010 14:00 (1 minute)

Presenter: Prof. URAKAWA, Junji (KEK)

10th ATF2 Proje ··· / Report of Contributions

Overall: hardware status and R&D

Contribution ID: 46

Type: not specified

Overall: hardware status and R&D

Friday, 2 July 2010 14:01 (20 minutes)

Presenter: TERUNUMA, Nobuhiro (KEK)

ATF2: summary of project meeting

Contribution ID: 47

Type: not specified

ATF2: summary of project meeting

Friday, 2 July 2010 14:21 (30 minutes)

Presenter: BAMBADE, Philip (Laboratoire de l'Accelerateur Lineaire (LAL) (IN2P3) (LAL)) **Session Classification:** 10th TB and SGC Joint Meeting

Multi-bunch beam stability

Contribution ID: 48

Type: not specified

Multi-bunch beam stability

Friday, 2 July 2010 14:51 (9 minutes)

Presenter: Dr KUBO, Kiyoshi (KEK)Session Classification: 10th TB and SGC Joint Meeting

10th ATF2 Proje ··· / Report of Contributions

Fast Kicker

Contribution ID: 49

Type: not specified

Fast Kicker

Friday, 2 July 2010 15:00 (15 minutes)

Presenter: Mr NAITO, Takashi (KEK)

4-mirror Cavity Compton System

Contribution ID: 50

Type: not specified

4-mirror Cavity Compton System

Friday, 2 July 2010 15:15 (15 minutes)

Presenter: Prof. ZOMER, fabian (université Paris sud CNRS) **Session Classification:** 10th TB and SGC Joint Meeting

Fiber laser for the EXT laser wire

Contribution ID: 51

Type: not specified

Fiber laser for the EXT laser wire

Friday, 2 July 2010 15:30 (15 minutes)

Presenter: Dr CORNER, Laura (JAI, Oxford University) **Session Classification:** 10th TB and SGC Joint Meeting

X-ray monitor R&D at ATF2 extr $\,\cdots\,$

Contribution ID: 52

Type: not specified

X-ray monitor R&D at ATF2 extraction line

Friday, 2 July 2010 16:00 (20 minutes)

Presenter: Dr FLANAGAN, John (KEK)

SC-Q for ATF2 Final Doublet (rev \cdots

Contribution ID: 53

Type: not specified

SC-Q for ATF2 Final Doublet (revised)

Friday, 2 July 2010 16:20 (20 minutes)

Presenter: Dr SERYI, Andrei (SLAC)

Closed Session : TB and SGC Joint \cdots

Contribution ID: 54

Type: not specified

Closed Session : TB and SGC Joint Discussion , Preparation of Summary

Friday, 2 July 2010 16:40 (1h 5m)

Concluding remarks

Contribution ID: 55

Type: not specified

Concluding remarks

Friday, 2 July 2010 17:45 (15 minutes)

Presenter: Dr WOLSKI, Andrzej (Cockcroft Institute and University of Liverpool) **Session Classification:** 10th TB and SGC Joint Meeting