ECLOUD10 Satellite Meeeting: ILC Damping Rings Electron Cloud Working Group

Europe/Zurich
Statler Amphitheater (Cornell University Statler Hotel)

Statler Amphitheater

Cornell University Statler Hotel

Mark Palmer (Cornell University LEPP)
Description
The purpose of this meeting is to develop the baseline EC mitigation plan for the ILC positron damping ring. Invitation: At the end of the day, the participants are invited to a No Host dinner. Directions will be provided at the meeting.
Questionnaire
    • 8:45 AM 10:45 AM
      Methodology and Mitigation Evaluation Statler Amphitheater

      Statler Amphitheater

      Cornell University Statler Hotel

      • 8:45 AM
        Introduction to the Meeting 10m
        Speaker: Dr Susanna Guiducci (INFN-LNF)
        Slides
      • 8:55 AM
        Discussion of the Evaluation Methodology 50m
        Speaker: Dr Mauro Pivi (SLAC National Accelerator Laboratory)
        Slides
      • 9:45 AM
        Mitigation Evaluation I - Drift Regions 1h
        Discussion
    • 10:45 AM 11:00 AM
      Coffee Break 15m Statler Amphitheater

      Statler Amphitheater

      Cornell University Statler Hotel

    • 11:00 AM 1:00 PM
      Mitigation Assessments Statler Amphitheater

      Statler Amphitheater

      Cornell University Statler Hotel

      • 11:00 AM
        Mitigation Evaluation II - Dipole Regions 1h
        Discussion
      • 12:00 PM
        Mitigation Evaluation III - Wiggler Region 1h
        Discussion
    • 1:00 PM 2:30 PM
      Lunch 1h 30m Statler Amphitheater

      Statler Amphitheater

      Cornell University Statler Hotel

      Campus and Collegetown Eateries

    • 2:30 PM 4:30 PM
      Mitigations and Thresholds Statler Amphitheater

      Statler Amphitheater

      Cornell University Statler Hotel

      • 2:30 PM
        Mitigation Evaluation IV - Quadrupoles 1h
        Discussion
      • 3:30 PM
        Establishing an Acceptable EC Density Threshold 1h
        Discussion
    • 4:30 PM 5:00 PM
      break 30m Statler Amphitheater

      Statler Amphitheater

      Cornell University Statler Hotel

    • 5:00 PM 6:00 PM
      Working Group Recommendation Statler Amphitheater

      Statler Amphitheater

      Cornell University Statler Hotel

      • 5:00 PM
        Preparation of Recommendation and Executive Summary 1h