## 14th ATF2 Project Meeting

# **Report of Contributions**

Greeting from the ATF spokesman

Contribution ID: 0

Type: not specified

### Greeting from the ATF spokesman

Tuesday 26 June 2012 09:30 (10 minutes)

**Presenter:** TERUNUMA, Nobuhiro (KEK) **Session Classification:** Introduction

Meeting goal

Contribution ID: 1

Type: not specified

### **Meeting goal**

Tuesday 26 June 2012 09:40 (20 minutes)

**Presenter:** Dr TAUCHI, Toshiaki (KEK) **Session Classification:** Introduction

Alignmant of all beam lines

Contribution ID: 2

Type: not specified

### Alignmant of all beam lines

Tuesday 26 June 2012 10:00 (30 minutes)

**Presenter:** Mr ARAKI, Sakae (KEK)

Variation of DR circumference an ...

Contribution ID: 3

Type: not specified

### Variation of DR circumference and 3Hz operation

*Tuesday 26 June 2012 10:30 (20 minutes)* 

**Presenter:** Mr NAITO, Takashi (KEK)

DR emittance: stability etc.

Contribution ID: 4

Type: not specified

### DR emittance: stability etc.

Tuesday 26 June 2012 11:10 (20 minutes)

**Presenter:** Dr KURODA, Shigeru (KEK)

Orbit stability and feedback

Contribution ID: 5

Type: not specified

### Orbit stability and feedback

Tuesday 26 June 2012 11:30 (20 minutes)

**Presenter:** Dr KUBO, Kiyoshi (KEK)

Discussion

Contribution ID: 6

Type: not specified

### Discussion

Tuesday 26 June 2012 11:50 (40 minutes)

Highlights from the thesis (IPBP  $\cdots$ 

Contribution ID: 7

Type: not specified

### Highlights from the thesis (IPBPM, PCA etc.)

*Tuesday 26 June 2012 14:00 (20 minutes)* 

**Presenter:** Ms KIM, YOUNGIM (Kyungpook National University) **Session Classification:** Instrumentation-1

IPBPM test results at the LINAC end

Contribution ID: 8

Type: not specified

### IPBPM test results at the LINAC end

*Tuesday 26 June 2012 14:20 (20 minutes)* 

**Presenter:** Mr JANG, Siwon (KNU) Session Classification: Instrumentation-1

M-OTR:dE/E,emittance, wake field

Contribution ID: 9

Type: not specified

### M-OTR:dE/E,emittance, wake field

*Tuesday 26 June 2012 15:00 (20 minutes)* 

**Presenter:** Mr ALABAU-GONZALVO, Javier (Instituto Física Corspuscular IFIC) **Session Classification:** Instrumentation-1

BPM system

Contribution ID: 10

Type: not specified

### **BPM** system

Tuesday 26 June 2012 15:20 (20 minutes)

**Presenter:** Dr BOOGERT, Stewart (Royal Holloway, University of London) **Session Classification:** Instrumentation-1

FONT

Contribution ID: 11

Type: not specified

### FONT

*Tuesday 26 June 2012 15:40 (20 minutes)* 

**Presenter:** Dr CHRISTIAN, Glenn (John Adams Institute of Accelerator Science, University of Oxford)

Session Classification: Instrumentation-1

14th ATF2 Proje · · · / Report of Contributions

IPBSM: hardware upgrade and fu  $\,\cdots$ 

Contribution ID: 12

Type: not specified

### IPBSM: hardware upgrade and future plan

*Tuesday 26 June 2012 16:40 (20 minutes)* 

**Presenter:** Mr OROKU, Masahiro (Tokyo Univ.) **Session Classification:** Instrumentation-2

IPBSM : performance during bea ···

Contribution ID: 13

Type: not specified

### **IPBSM : performance during beam tuning**

*Tuesday 26 June 2012 16:20 (20 minutes)* 

**Presenter:** Ms YAN, Jacqueline (University of Tokyo) **Session Classification:** Instrumentation-2

Upgrade in summer shutdown

Contribution ID: 14

Type: not specified

### Upgrade in summer shutdown

*Tuesday 26 June 2012 17:00 (20 minutes)* 

**Presenter:** TERUNUMA, Nobuhiro (KEK)

Session Classification: Instrumentation-2

comment

Contribution ID: 15

Type: not specified

#### comment

*Tuesday 26 June 2012 17:30 (5 minutes)* 

**Presenter:** Dr NEVAY, Laurence (Oxford university)

comment

Contribution ID: 16

Type: not specified

#### comment

*Tuesday 26 June 2012 17:35 (5 minutes)* 

Presenter: Dr CORNER, Laura (JAI, Oxford University)

comment

Contribution ID: 17

Type: not specified

#### comment

*Tuesday 26 June 2012 17:40 (5 minutes)* 

Presenter: Ms YAN, Jacqueline (University of Tokyo)

comment

Contribution ID: 18

Type: not specified

#### comment

*Tuesday 26 June 2012 17:45 (5 minutes)* 

**Presenter:** Mr AKAGI, Tomoya (Hiroshima university)

comment

Contribution ID: 19

Type: not specified

#### comment

*Tuesday 26 June 2012 18:05 (5 minutes)* 

Presenter: Mr TANAKA, R. (Hiroshima university)

comment

Contribution ID: 20

Type: not specified

#### comment

*Tuesday 26 June 2012 18:10 (5 minutes)* 

**Presenter:** Mr DAVIS, Michael (University of Oxford)

comment

Contribution ID: 21

Type: not specified

#### comment

*Tuesday 26 June 2012 18:15 (5 minutes)* 

**Presenter:** Mr BLASKOVIC KRALJEVIC, Neven (Oxford university)

14th ATF2 Proje ··· / Report of Contributions

comment

Contribution ID: 22

Type: not specified

#### comment

*Tuesday 26 June 2012 18:20 (5 minutes)* 

**Presenter:** Mr ALABAU-GONZALVO, Javier (Instituto Física Corspuscular IFIC)

14th ATF2 Proje ··· / Report of Contributions

comment

Contribution ID: 23

Type: not specified

#### comment

*Tuesday 26 June 2012 18:25 (5 minutes)* 

Presenter: Mr RESTA LOPEZ, Javier (CERN)

comment

Contribution ID: 24

Type: not specified

#### comment

*Tuesday 26 June 2012 18:30 (5 minutes)* 

**Presenter:** RENIER, Yves (CERN)

14th ATF2 Proje ··· / Report of Contributions

comment

Contribution ID: 25

Type: not specified

#### comment

*Tuesday 26 June 2012 18:35 (5 minutes)* 

Presenter: PFINGSTNER, Juergen (Technische Universitaet Graz)

comment

Contribution ID: 26

Type: not specified

#### comment

*Tuesday 26 June 2012 18:40 (5 minutes)* 

Presenter: Mr GARCIA MORALES, Hector (CERN)

IIFA ( Internation Institute for Fu  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 27

Type: not specified

## IIFA (Internation Institute for Future Accelerator) at KEK

Wednesday 27 June 2012 09:00 (30 minutes)

**Presenters:** Dr ROSS, Marc (FNAL); Dr TOGE, Nobu (KEK) **Session Classification:** Future prospect

Q/As and discussion

Contribution ID: 28

Type: not specified

### Q/As and discussion

Wednesday 27 June 2012 09:30 (30 minutes)

Session Classification: Future prospect

EXT-IP tuning status (1)

Contribution ID: 29

Type: not specified

### **EXT-IP tuning status (1)**

Wednesday 27 June 2012 10:20 (30 minutes)

**Presenter:** Dr WHITE, Glen (SLAC) **Session Classification:** Beam tuning

EXT-IP tuning status (2)

Contribution ID: 30

Type: not specified

### **EXT-IP tuning status (2)**

Wednesday 27 June 2012 10:50 (30 minutes)

**Presenter:** Dr OKUGI, Toshiyuki (KEK) **Session Classification:** Beam tuning

Discussion

Contribution ID: 31

Type: not specified

### Discussion

Wednesday 27 June 2012 11:20 (1h 10m)

Session Classification: Beam tuning

Opening

Contribution ID: 32

Type: not specified

### Opening

Wednesday 27 June 2012 14:00 (10 minutes)

Presenter: TERUNUMA, Nobuhiro (KEK)

Session Classification: 14th ATF TB/SGC Meeting

R&D:EXT-LW

Contribution ID: 33

Type: not specified

### R&D:EXT-LW

Wednesday 27 June 2012 14:10 (20 minutes)

**Presenter:** Dr NEVAY, Laurie (University of Oxford) **Session Classification:** 14th ATF TB/SGC Meeting

R&D: EXT-LW-OTR

Contribution ID: 34

Type: not specified

### **R&D: EXT-LW-OTR**

Wednesday 27 June 2012 14:30 (20 minutes)

**Presenters:** Dr ARYSHEV, Alexander (KEK); Dr KARATAEV, Pavel (Royal Holloway, University of London)

Session Classification: 14th ATF TB/SGC Meeting

R&D: Cavity Compton

Contribution ID: 35

Type: not specified

# **R&D: Cavity Compton**

Wednesday 27 June 2012 14:50 (20 minutes)

Presenters: Mr AKAGI, Tomoya (Hiroshima university); Dr OMORI, tsunehiko (KEK)Session Classification: 14th ATF TB/SGC Meeting

R&D: ATF2

Contribution ID: 36

Type: not specified

#### R&D: ATF2

Wednesday 27 June 2012 15:10 (20 minutes)

Presenter:Dr OKUGI, Toshiyuki (KEK)Session Classification:14th ATF TB/SGC Meeting

Proposal: CLIC kicker

Contribution ID: 37

Type: not specified

## Proposal: CLIC kicker

Wednesday 27 June 2012 15:50 (20 minutes)

**Presenter:** Dr FAUS-GOLFE, Angeles (Instituto de Fisica Corpuscular - Valencia) **Session Classification:** 14th ATF TB/SGC Meeting 14th ATF2 Proje · · · / Report of Contributions

Proposal: Feedforward with GM s  $\cdots$ 

Contribution ID: 38

Type: not specified

## Proposal: Feedforward with GM sensors

Wednesday 27 June 2012 16:10 (20 minutes)

**Presenter:** RENIER, Yves (CERN)

Session Classification: 14th ATF TB/SGC Meeting

Proposal: New final doublet

Contribution ID: 39

Type: not specified

## **Proposal: New final doublet**

Wednesday 27 June 2012 16:30 (20 minutes)

**Presenter:** MODENA, Michele

Session Classification: 14th ATF TB/SGC Meeting

Discussion

Contribution ID: 40

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday 27 June 2012 16:50 (50 minutes)

Session Classification: 14th ATF TB/SGC Meeting

Summary

Contribution ID: 41

Type: not specified

#### Summary

Wednesday 27 June 2012 17:40 (20 minutes)

Presenter: BAMBADE, Philip (Laboratoire de l'Accelerateur Lineaire (LAL) (IN2P3) (LAL))Session Classification: 14th ATF TB/SGC Meeting

Plan in summer shutdown

Contribution ID: 42

Type: not specified

#### Plan in summer shutdown

Thursday 28 June 2012 10:00 (1 hour)

Presenter: Dr OKUGI, Toshiyuki (KEK)

Session Classification: Discussion : towards the first goal

Plan in the dedicated run

Contribution ID: 43

Type: not specified

# Plan in the dedicated run

Presenter: Dr WHITE, Glen (SLAC)

Major discussion issues

Contribution ID: 44

Type: not specified

## Major discussion issues

Thursday 28 June 2012 09:00 (1 hour)

Summary of discussion on morning , Wednesday, 27 June

Presenter: Dr KUBO, Kiyoshi (KEK)

Session Classification: Discussion : towards the first goal

IPBPM: electronics and production

Contribution ID: 45

Type: not specified

#### **IPBPM: electronics and production**

Thursday 28 June 2012 14:00 (20 minutes)

**Presenter:** Mr JANG, Siwon (KNU)

Session Classification: Towards the second goal

IP chamber design and production

Contribution ID: 46

Type: not specified

#### IP chamber design and production

Thursday 28 June 2012 14:20 (20 minutes)

**Presenter:** BAMBADE, Philip (Laboratoire de l'Accelerateur Lineaire (LAL) (IN2P3) (LAL)) **Session Classification:** Towards the second goal

IP feedback (FONT)

Contribution ID: 47

Type: not specified

# IP feedback (FONT)

Thursday 28 June 2012 14:40 (20 minutes)

Presenter:Prof. BURROWS, Philip (Oxford University)Session Classification:Towards the second goal

scheduling

Contribution ID: 48

Type: not specified

## scheduling

Thursday 28 June 2012 15:00 (20 minutes)

Presenter: TERUNUMA, Nobuhiro (KEK)

Session Classification: Towards the second goal

Discussion

Contribution ID: 49

Type: not specified

#### Discussion

Thursday 28 June 2012 15:20 (40 minutes)

Session Classification: Towards the second goal

Planning of the dedicated run

Contribution ID: 50

Type: not specified

## Planning of the dedicated run

Thursday 28 June 2012 16:20 (1 hour)

Presenter: Dr WHITE, Glen (SLAC)

Session Classification: Discussion for the goal 1 ( continued )

discussion and summary

Contribution ID: 51

Type: not specified

## discussion and summary

Thursday 28 June 2012 17:20 (40 minutes)

Session Classification: Discussion for the goal 1 ( continued )

discussion

Contribution ID: 52

Type: not specified

#### discussion

Thursday 28 June 2012 11:00 (1h 30m)

Session Classification: Discussion : towards the first goal