## 15th ATF2 Project Meeting

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

### Greeting by the ATF spokesman

Wednesday, 23 January 2013 09:30 (10 minutes)

Presenter: TERUNUMA, Nobuhiro (KEK)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

### Brief summary of ATF2 status and the meeting goal

Wednesday, 23 January 2013 09:40 (20 minutes)

**Presenter:** Dr TAUCHI, Toshiaki (KEK) **Session Classification:** Introduction

Contribution ID: 2 Type: not specified

### Recent results of the cavity Compton

Wednesday, 23 January 2013 14:00 (20 minutes)

**Presenter:** Mr TANAKA, Ryuta (Hiroshima university)

Contribution ID: 3 Type: not specified

### 2012.12.7 earthquake and alignment

Wednesday, 23 January 2013 10:40 (20 minutes)

**Presenter:** Mr ARAKI, Sakae (KEK)

Session Classification: Alignment, LINAC and DR

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### Status and future plan of LINAC

Wednesday, 23 January 2013 10:00 (20 minutes)

Presenter: Mr NAITO, Takashi (KEK)

Session Classification: Alignment, LINAC and DR

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### Status and future plan of DR

Wednesday, 23 January 2013 10:20 (20 minutes)

Presenter: Dr KURODA, Shigeru (KEK)

Session Classification: Alignment, LINAC and DR

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### **IPBSM**

Wednesday, 23 January 2013 11:00 (40 minutes)

- upgrades and the performances
  - beam size measurement, operation at from 2degree to 174 degree

**Presenter:** Ms YAN, Jacqueline (University of Tokyo)

Session Classification: Instrumentation

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

### **QBPM** system

Wednesday, 23 January 2013 11:40 (30 minutes)

Presenters: Dr BOOGERT, Stewart (Royal Holloway, University of London); Ms KIM, YOUNGIM

(Kyungpook National University)

Session Classification: Instrumentation

M-OTR

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### M-OTR

Wednesday, 23 January 2013 12:10 (20 minutes)

**Presenter:** MARIN LACOMA, Eduardo (SLAC)

Session Classification: Instrumentation

Contribution ID: 9 Type: not specified

### ATF2 status and plan

Thursday, 24 January 2013 13:50 (20 minutes)

Presenter: Dr KUBO, Kiyoshi (KEK)

**Session Classification:** 15th TB/SGC meeting

Contribution ID: 10 Type: not specified

### FONT status and plan

Thursday, 24 January 2013 15:00 (20 minutes)

**Presenter:** Prof. BURROWS, Philip (Oxford University)

**Session Classification:** 15th TB/SGC meeting

Contribution ID: 11 Type: not specified

### LW status and plan

Thursday, 24 January 2013 14:40 (20 minutes)

Presented by Laurie Nevay

**Presenter:** Dr NEVAY, Laurence (Oxford university)

Session Classification: 15th TB/SGC meeting

Contribution ID: 12 Type: not specified

### Cavity Compton status and plan

Thursday, 24 January 2013 13:30 (20 minutes)

**Presenter:** Dr OMORI, tsunehiko (KEK)

**Session Classification:** 15th TB/SGC meeting

Contribution ID: 14 Type: not specified

## Beam jitter studies

Friday, 25 January 2013 09:30 (20 minutes)

**Presenter:** PFINGSTNER, Juergen (Technische Universitaet Graz)

Session Classification: Towards the first goal

Orbit analysis

Contribution ID: 16 Type: not specified

## **Orbit analysis**

Friday, 25 January 2013 09:50 (20 minutes)

**Presenter:** Dr KIM, YOUNGIM (University of Oxford)

Session Classification: Towards the first goal

Contribution ID: 17 Type: not specified

## **Report from "ATF2 Operators"**

Friday, 25 January 2013 10:10 (20 minutes)

**Presenter:** Dr CORNER, Laura (JAI, Oxford University)

**Session Classification:** Towards the first goal

Contribution ID: 18 Type: not specified

# Summary of present issues for Goal 1 and plans going forward

Friday, 25 January 2013 10:30 (20 minutes)

**Presenter:** Dr WHITE, Glen (SLAC)

Session Classification: Towards the first goal

Contribution ID: 19 Type: not specified

# Emittance measurements and related experimental results

Thursday, 24 January 2013 10:00 (30 minutes)

Presenter: WOODLEY, Mark (SLAC)

**Session Classification:** Major issues and the mitigations (2)

Contribution ID: 20 Type: not specified

## Coupling correction simulation and analysis

Thursday, 24 January 2013 10:30 (30 minutes)

Presenter: MARIN LACOMA, Eduardo (SLAC)

Session Classification: Major issues and the mitigations (2)

Contribution ID: 21 Type: not specified

# Turn-by-turn BPM data analysis from the ATF Damping Ring

Thursday, 24 January 2013 11:00 (30 minutes)

**Presenter:** RENIER, Yves (CERN)

**Session Classification:** Major issues and the mitigations (2)

Contribution ID: 22 Type: not specified

# Cavity BPM Wakefield effect in FF line, comparison with ILC

Wednesday, 23 January 2013 14:20 (20 minutes)

Presenter: Dr KUBO, Kiyoshi (KEK)

Session Classification: Major issues and the mitigations (1)

Contribution ID: 23 Type: not specified

# Wakefield calculations, experiment results and beam dynamics simulations

Wednesday, 23 January 2013 14:40 (40 minutes)

Presenter: SNUVERINK, Jochem (CERN)

**Session Classification:** Major issues and the mitigations (1)

Contribution ID: 24 Type: not specified

### **Effect of wakefield**

Wednesday, 23 January 2013 15:20 (20 minutes)

**Presenter:** Dr WHITE, Glen (SLAC)

**Session Classification:** Major issues and the mitigations (1)

Contribution ID: 25 Type: not specified

### Discussion on wakefield

Wednesday, 23 January 2013 15:40 (20 minutes)

**Session Classification:** Major issues and the mitigations (1)

Contribution ID: 28 Type: not specified

#### Emittance reconstruction from measured beam sizes

Thursday, 24 January 2013 11:30 (30 minutes)

**Presenter:** Dr FAUS-GOLFE, Angeles (Instituto de Fisica Corpuscular - Valencia)

**Session Classification:** Major issues and the mitigations (2)

Contribution ID: 29 Type: not specified

### Status of new Damping Ring laserwire

Thursday, 24 January 2013 09:30 (30 minutes)

Presenter: RAWANKAR, Arpit (Graduate University for Advanced Studies (SOKENDAI))

Session Classification: Major issues and the mitigations (2)

Contribution ID: 30 Type: not specified

## **ATF2 Review by GED-EC**

Thursday, 24 January 2013 14:10 (30 minutes)

**Session Classification:** 15th TB/SGC meeting

Contribution ID: 31 Type: not specified

#### **Status of IP-BPMs**

Friday, 25 January 2013 16:00 (20 minutes)

Electronics, beam test results, planning

**Presenter:** Mr JANG, Siwon (KNU)

Session Classification: Status for the 2nd goal preparation

Contribution ID: 32 Type: not specified

## Preparation of piezo-movers and controls

Friday, 25 January 2013 16:40 (20 minutes)

Vacuum test, performance & calibration, thermal sensors, cabling

Presenter: Mr BOGARD, Frédéric (LAL)

Session Classification: Status for the 2nd goal preparation

Contribution ID: 33 Type: not specified

### Status of IP-BPM chamber preparation

Friday, 25 January 2013 16:20 (20 minutes)

Vacuum test, 3D measurement, pre-alignment and mounting fixtures, schedule for shipping

**Presenter:** Mr WALLON, Sandry (LAL-CNRS)

Session Classification: Status for the 2nd goal preparation

Contribution ID: 34 Type: not specified

## **FONT preparations for IP feedback**

Friday, 25 January 2013 17:00 (20 minutes)

**Presenter:** Prof. BURROWS, Philip (Oxford University)

Session Classification: Status for the 2nd goal preparation

Contribution ID: 35 Type: not specified

### Study on Multi-pole Field

Wednesday, 23 January 2013 16:00 (20 minutes)

Presenter: Dr OKUGI, Toshiyuki (KEK)

**Session Classification:** Major issues and the mitigations (1)

Contribution ID: 36 Type: not specified

## Summary of the discussion

Friday, 25 January 2013 15:00 (50 minutes)

Presenter: Dr KUBO, Kiyoshi (KEK)

Session Classification: Discussion on plans in 2013