ILC TDR June Event

June 12

Official Title:

The ILC Worldwide Event

- From Design to Reality -

Asian event:

June 12 6:30PM

Tokyo University Sanjo-Kaikan (?)

'Completion of TDR → New International Organization'

Broadcast over internet. (U-stream?)

Realtime translation (Japanese <-> English) provided by SMUL Inc.

Trough receivers handed out to all attendees.

Transmitted over internet. (Done)

ILC TDR June Event Program

```
18:30 5min Introduction (Japanese) Who?
18:35 15 min Address by the LCB chair (Japanese) Sachio Komamiya
18:50 5min TDR hand over ritual Sachio Komamiya -> Lyn Evans
18:55 15 min Address by the LCC director (Japanese) Lyn Evans
19:10 15 min Adress by the LCC deputy director (Japanese) Hitoshi Murayama
19:25 5 min Statement from Korea (English)
19:30 5 min Statement from China (English)
19:35 5 min Statement from India (English)
```

Move to the press conference room

19:50 40 min Press conference Sachio Komamiya Lyn Evans Hitoshi Murayama

20:30 Adjourn Clean up the venue by 21:00