### 25th FCAL workshop

## **Report of Contributions**

25th FCAL wor ··· / Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0

Type: not specified

#### Welcome

Sunday 12 October 2014 09:45 (15 minutes)

**Presenter:** Dr BOŽOVIĆ JELISAVČIĆ, Ivanka (Vinča Institute of Nuclear Sciences) **Session Classification:** Welcome to the meeting

FCAL issues

Contribution ID: 2

Type: not specified

#### **FCAL** issues

Sunday 12 October 2014 10:00 (30 minutes)

**Presenter:** LEVY, Aharon (Tel Aviv University) **Session Classification:** Opening session

BeamCal radiation damage

Contribution ID: 3

Type: not specified

#### **BeamCal radiation damage**

Sunday 12 October 2014 10:30 (30 minutes)

**Presenter:** SCHUMM, Bruce (UC Santa Cruz / SCIPP)

Session Classification: Opening session

Sapphire sensors and BeamCal

Contribution ID: 4

Type: not specified

#### Sapphire sensors and BeamCal

Sunday 12 October 2014 12:00 (30 minutes)

Presenter: SCHUWALOW, Sergej (DESY)

Session Classification: BeamCal - hardware and simulations

Simulation studies for BeamCal o  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 5

Type: not specified

#### Simulation studies for BeamCal optimisation

Sunday 12 October 2014 11:30 (30 minutes)

Presenter: BORTKO, Lucia (DESY)

Session Classification: BeamCal - hardware and simulations

BeamCal simulation

Contribution ID: 6

Type: not specified

#### **BeamCal simulation**

Sunday 12 October 2014 12:30 (30 minutes)

**Presenter:** SCHUMM, Bruce (UC Santa Cruz / SCIPP)

Session Classification: BeamCal - hardware and simulations

GEANT4 simulation of the TB 2011

Contribution ID: 7

Type: not specified

#### **GEANT4 simulation of the TB 2011**

Sunday 12 October 2014 14:00 (30 minutes)

**Presenter:** NEAGU, Alina (Institute of Space Science)

Session Classification: Test beam simulations and results

Test beam run plan and remaining  $\cdots$ 

Contribution ID: 8

Type: not specified

#### Test beam run plan and remaining technical issues

Sunday 12 October 2014 14:30 (15 minutes)

Presenter: SCHUWALOW, Sergej (DESY)

Session Classification: Test beam simulations and results

Report on the second integration ···

Contribution ID: 9

Type: not specified

# Report on the second integration tests (1-3 Oct 2014) in preparation of the test beam

Sunday 12 October 2014 14:45 (15 minutes)

**Presenter:** IDZIK, Marek (AGH-UST)

Session Classification: Test beam simulations and results

TB 2014 preparation and simulations

Contribution ID: 10

Type: not specified

#### TB 2014 preparation and simulations

Sunday 12 October 2014 15:30 (15 minutes)

**Presenter:** LEVY, Itamar (Tel Aviv University)

Session Classification: Test beam and electronics

Recent development in FE electro  $\cdots$ 

Contribution ID: 11

Type: not specified

#### **Recent development in FE electronics - PUC**

*Sunday 12 October 2014 15:45 (30 minutes)* 

**Presenter:** ABUSLEME, Angel (Pontificia Universidad Catolica de Chile) **Session Classification:** Test beam and electronics

Progress in the LumiCal readout e  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 12

Type: not specified

#### Progress in the LumiCal readout electronics

Sunday 12 October 2014 16:15 (30 minutes)

**Presenter:** IDZIK, Marek (AGH-UST)

Session Classification: Test beam and electronics

On the Removal of Organic Pollu  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 13

Type: not specified

#### On the Removal of Organic Pollutants from Concrete Structures of Residential Buildings

Monday 13 October 2014 09:00 (1 hour)

**Presenter:** TASIĆ, Gvozden (Vinča Institute of Nuclear Sciences) **Session Classification:** Invited talk

LumiCal performance with a trac  $\cdots$ 

Contribution ID: 14

Type: not specified

#### LumiCal performance with a tracking detector

Monday 13 October 2014 10:00 (30 minutes)

**Presenter:** BORYSOV, Oleksandr (Tel Aviv University) **Session Classification:** Detector performance

Update on particle-type distinctio

Contribution ID: 15

Type: not specified

#### Update on particle-type distinction in FCAL

Monday 13 October 2014 10:30 (30 minutes)

**Presenter:** LUKIĆ, Strahinja (Vinča Institute of Nuclear Sciences) **Session Classification:** Detector performance

The study of the photon structure …

Contribution ID: 16

Type: not specified

### The study of the photon structure function in the ILC energy range

*Monday 13 October 2014 11:30 (30 minutes)* 

Presenter: KRUPA, Beata (IFJ PAN Krakow)

Session Classification: Simulation and analysis

LumiCal and BeamCal in DD4hep

Contribution ID: 17

Type: not specified

#### LumiCal and BeamCal in DD4hep

Monday 13 October 2014 12:00 (30 minutes)

**Presenter:** SAILER, Andre (CERN)

Session Classification: Simulation and analysis

Report from the Clustering work  $\cdots$ 

Contribution ID: 18

Type: not specified

#### Report from the Clustering working group

*Monday 13 October 2014 14:00 (30 minutes)* 

**Presenter:** BORYSOV, Oleksandr (Tel Aviv University) **Session Classification:** Closeout session 25th FCAL wor $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Summary

Contribution ID: 19

Type: not specified

#### Summary

Monday 13 October 2014 14:45 (30 minutes)

**Presenter:** LEVY, Aharon (Tel Aviv University) **Session Classification:** Closeout session

Progress in the LumiCal alignment

Contribution ID: 20

Type: not specified

#### Progress in the LumiCal alignment

Monday 13 October 2014 13:30 (30 minutes)

Presenter: ZAWIEJSKI, Leszek (IFJ PAN Krakow)

Session Classification: Closeout session

Ideas for new mechanical support

Contribution ID: 21

Type: not specified

#### Ideas for new mechanical support

Monday 13 October 2014 14:30 (15 minutes)

Presenter:LEVY, Itamar (Tel Aviv University)Session Classification:Closeout session