### LCUK meeting

## **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

# Status of global ILC activities, Japan hosting, political developments –informal report

Monday, 1 February 2016 11:00 (15 minutes)

**Presenter:** Prof. BURROWS, Philip (Oxford University)

Contribution ID: 1

Type: not specified

# Brief report on CLIC status: accelerator and physics/detector studies

Monday, 1 February 2016 11:15 (15 minutes)

**Presenters:** ROBSON, Aidan (University of Glasgow (GB)); Prof. BURROWS, Philip (Oxford University)

Contribution ID: 2 Type: not specified

### **UK Silicon report**

Monday, 1 February 2016 11:30 (30 minutes)

**Presenter:** Dr GOLDSTEIN, Joel (Bristol University)

Contribution ID: 3 Type: not specified

### **UK DAQ report**

Monday, 1 February 2016 12:00 (30 minutes)

**Presenter:** BOISVERT, Veronique (University of London (GB))

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### Status of UK calorimetry R&D

Monday, 1 February 2016 12:30 (30 minutes)

Presenters: WINTER, Alasdair; WATSON, Nigel (University of Birmingham (GB))

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### Simulation/recon status

Monday, 1 February 2016 13:30 (20 minutes)

Presenter: ROBSON, Aidan (University of Glasgow (GB))

Session Classification: Physics/simulation session

LCUK meeting / Report of Contributions

H -> mu mu study

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### H -> mu mu study

Monday, 1 February 2016 13:50 (20 minutes)

Presenter: FAUCCI GIANNELLI, Michele (University of London (GB))

Session Classification: Physics/simulation session

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### ILC physics and optimization studies in Cambridge

Monday, 1 February 2016 14:10 (20 minutes)

**Presenter:** XU, Boruo (University of Cambridge (GB))

Session Classification: Physics/simulation session