Joint Workshop of CRWG, CFS and Positron

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Summary of the discussion in CRWG till now

Tuesday, 19 April 2016 10:05 (25 minutes)

Presenter: YOKOYA, Kaoru

Session Classification: General

Contribution ID: 1 Type: not specified

PPS Issues for CRWG

Tuesday, 19 April 2016 10:30 (30 minutes)

Presenter: PATERSON, Ewan (SLAC)

Session Classification: General

Contribution ID: 2 Type: not specified

MPS Issues for CRWG

Tuesday, 19 April 2016 11:00 (30 minutes)

Presenter: PATERSON, Ewan (SLAC)

Session Classification: General

Contribution ID: 3 Type: not specified

Requirements for 10Hz Operation

Tuesday, 19 April 2016 13:30 (15 minutes)

Presenter: WALKER, Nicholas (DESY)

Session Classification: Some topics

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Beamline Geometry of Spent Electron

Tuesday, 19 April 2016 13:45 (15 minutes)

Presenter: Dr OKUGI, Toshiyuki (KEK)

Session Classification: Some topics

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

BDS issues for CRWG (incl. muon wall)

Tuesday, 19 April 2016 14:30 (30 minutes)

Presenter: Dr WHITE, Glen (SLAC)

Session Classification: Some topics

Contribution ID: 6 Type: not specified

Possible layout of target region

Tuesday, 19 April 2016 16:20 (20 minutes)

Presenter: YOKOYA, Kaoru (KEK)

Session Classification: Positron

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

APS (Auxiliary Positron Source)

Presenter: YOKOYA, Kaoru (KEK)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Review of BDS tunnel in TDR (twin tunnel)

Wednesday, 20 April 2016 09:00 (30 minutes)

Presenter: Mr MIYAHARA, MASANOBU (KEK)

Session Classification: CFS for Central Region

Contribution ID: 9 Type: not specified

Tunnel in the Central Region

Wednesday, 20 April 2016 09:30 (30 minutes)

Presenter: Dr OKUGI, Toshiyuki (KEK)

Session Classification: CFS for Central Region

Contribution ID: 10 Type: not specified

Summary of mini-WS Day1

Tuesday, 19 April 2016 22:00 (30 minutes)

Presenter: YOKOYA, Kaoru (KEK)

Session Classification: Regular Meeting of CRWG (CRWG 9)

Plan for Santander

Contribution ID: 11 Type: not specified

Plan for Santander

Tuesday, 19 April 2016 22:30 (30 minutes)

Session Classification: Regular Meeting of CRWG (CRWG 9)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Layout in target region (2)

Tuesday, 19 April 2016 16:40 (20 minutes)

Presenter: Dr OKUGI, Toshiyuki (KEK)

Session Classification: Positron

Contribution ID: 13 Type: not specified

Radiation shielding in target region

Tuesday, 19 April 2016 16:00 (20 minutes)

Presenter: Dr USHAKOV, Andriy (University of Hamburg)

Session Classification: Positron

Joint Workshop \cdots / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 14 Type: not specified

Discussion

Tuesday, 19 April 2016 11:30 (30 minutes)

Session Classification: General

Joint Workshop \cdots / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 15 Type: not specified

Discussion

Joint Workshop \cdots / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 16 Type: not specified

Discussion

Wednesday, 20 April 2016 10:00 (2 hours)

Session Classification: CFS for Central Region

Joint Workshop · · · / Report of Contributions

Message from Lyn

Contribution ID: 17 Type: not specified

Message from Lyn

Tuesday, 19 April 2016 10:00 (5 minutes)

Session Classification: General

Contribution ID: 18 Type: not specified

Photon Dump Design

Tuesday, 19 April 2016 17:00 (20 minutes)

Presenter: Dr KURIKI, Masao (KEK)

Session Classification: Positron

Contribution ID: 19 Type: not specified

Auxiliary Positron Source

Tuesday, 19 April 2016 15:00 (10 minutes)

Presenter: YOKOYA, Kaoru (KEK)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Beam dump issues

Tuesday, 19 April 2016 14:00 (20 minutes)

Presenter: Dr LIST, Benno (DESY)

Session Classification: Some topics