JAIfest 2015

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Thursday 10 December 2015 09:30 (10 minutes)

Presenter: Prof. SERYI, Andrei (John Adams Institute)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 1 Type: not specified

Latest progress toward high intensity FFAG accelerators

Thursday 10 December 2015 09:40 (20 minutes)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 2 Type: not specified

Generation of Laser Pulse Trains for Tests of Multi-Pulse Laser Wakefield Acceleration

Thursday 10 December 2015 10:00 (20 minutes)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 3 Type: **not specified**

Radiation pressure driven ion acceleration in near critical density targets

Thursday 10 December 2015 10:20 (20 minutes)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Coherent combination of fibre lasers: steps towards realistic applications

Thursday 10 December 2015 10:40 (20 minutes)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Positron Acceleration in a Non-linear Ion-Wake Excited by Plasma Electron Wakefields

Thursday 10 December 2015 11:20 (20 minutes)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

High energy and high charge electron acceleration in self guided laser wakefield accelerators

Thursday 10 December 2015 11:40 (20 minutes)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Pushing beam power boundaries in proton accelerators

Thursday 10 December 2015 12:00 (20 minutes)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 8 Type: not specified

Quantitative single shot, spatially resolved plasma wakefield diagnostics

Thursday 10 December 2015 12:20 (20 minutes)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Photoinjector Development at Daresbury Laboratory

Thursday 10 December 2015 12:40 (20 minutes)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 10 Type: not specified

FLASHForward –beam-driven wakefield acceleration at FLASH

Thursday 10 December 2015 13:45 (20 minutes)

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 11 Type: not specified

Status of the Diamond Light Source Upgrade

Thursday 10 December 2015 14:05 (20 minutes)

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 12

Type: not specified

Design, development and use of the spectrometer for investigating coherent THz radiation produced by micro-bunching instabilities at Diamond Light Source

Thursday 10 December 2015 14:25 (20 minutes)

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 13 Type: not specified

High Power THz generation using pre-bunched electron beams

Thursday 10 December 2015 14:45 (20 minutes)

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 14 Type: not specified

Single short Smith-Purcell diagnostics: concept and progress

Thursday 10 December 2015 15:05 (20 minutes)

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 15 Type: not specified

Development of room temperature THz detectors at RAL

Thursday 10 December 2015 15:25 (20 minutes)

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 16 Type: not specified

Status and developments for the Compact Linear Collider

Thursday 10 December 2015 16:10 (20 minutes)

Session Classification: Session

Contribution ID: 17 Type: not specified

ProBE: Proton Boosting Extension for Imaging and Therapy

Thursday 10 December 2015 16:30 (20 minutes)

Session Classification: Session

Contribution ID: 18 Type: not specified

Continuous frequency scanning interferometry

Thursday 10 December 2015 16:50 (20 minutes)

Session Classification: Session

Contribution ID: 19 Type: not specified

Advanced diagnostics at the HL-LHC, Linac4 and FETS

Thursday 10 December 2015 17:10 (20 minutes)

Session Classification: Session

Contribution ID: 20 Type: not specified

Recent LHC BDSIM developments

Thursday 10 December 2015 17:30 (20 minutes)

Session Classification: Session

Contribution ID: 21 Type: not specified

MICE status and plans

Thursday 10 December 2015 17:50 (20 minutes)

Session Classification: Session