EUDET Kick-off Meeting

Report of Contributions

EUDET Kick-off ··· / Report of Contributions

Welcome and Introduction to DESY

Contribution ID: 1

Type: not specified

Welcome and Introduction to DESY

Wednesday, 15 February 2006 14:00 (20 minutes)

Primary author:ROLF HEUERPresenter:ROLF HEUERSession Classification:Session I

Experience in FP6 and outlook FP7

Contribution ID: 2

Type: not specified

Experience in FP6 and outlook FP7

Wednesday, 15 February 2006 14:50 (20 minutes)

Primary author:STEFANO FONTANA (European Commission)Presenter:STEFANO FONTANA (European Commission)Session Classification:Session I

Overview on EUDET

Contribution ID: 3

Type: not specified

Overview on EUDET

Wednesday, 15 February 2006 14:20 (20 minutes)

Primary author:JOACHIM MNICHPresenter:JOACHIM MNICHSession Classification:Session I

The Scientific Advisory Board

Contribution ID: 4

Type: not specified

The Scientific Advisory Board

Wednesday, 15 February 2006 15:10 (20 minutes)

Primary author:GIGI ROLANDIPresenter:GIGI ROLANDISession Classification:Session I

EUDET Kick-off $\cdots \ /$ Report of Contributions

Common Activities

Contribution ID: 5

Type: not specified

Common Activities

Friday, 17 February 2006 09:00 (2 hours)

Session Classification: Parallel Session II

Summary and Outlook

Contribution ID: 6

Type: not specified

Summary and Outlook

Friday, 17 February 2006 11:30 (30 minutes)

Primary author:JOACHIM MNICHPresenter:JOACHIM MNICHSession Classification:Summary Session

Coffee Break with Group Photo

Contribution ID: 7

Type: not specified

Coffee Break with Group Photo

Friday, 17 February 2006 11:00 (30 minutes)

Primary author: ALL Presenter: ALL Session Classification: Summary Session

Testbeam Infrastructure

Contribution ID: 8

Type: not specified

Testbeam Infrastructure

Wednesday, 15 February 2006 16:00 (20 minutes)

Primary author:TOBIAS HAASPresenter:TOBIAS HAASSession Classification:Session II

EUDET Kick-off $\cdots \ \ /$ Report of Contributions

Pixel Telescope

Contribution ID: 9

Type: not specified

Pixel Telescope

Wednesday, 15 February 2006 16:20 (20 minutes)

Primary author:WOJCIECH DULINSKIPresenter:WOJCIECH DULINSKISession Classification:Session II

Testbeam DAQ Infrastructure

Contribution ID: 10

Type: not specified

Testbeam DAQ Infrastructure

Wednesday, 15 February 2006 16:40 (20 minutes)

Primary author:DANIEL HAASPresenter:DANIEL HAASSession Classification:Session II

Large TPC prototype

Contribution ID: 11

Type: not specified

Large TPC prototype

Wednesday, 15 February 2006 17:00 (30 minutes)

Primary author:TIES BEHNKEPresenter:TIES BEHNKESession Classification:Session II

The Silicon TPC System

Contribution ID: 12

Type: not specified

The Silicon TPC System

Thursday, 16 February 2006 09:00 (30 minutes)

Primary author:JAN TIMMERMANSPresenter:JAN TIMMERMANSSession Classification:Session III

Silicon Tracking

Contribution ID: 13

Type: not specified

Silicon Tracking

Thursday, 16 February 2006 09:30 (30 minutes)

Primary author:AURORE SAVOY-NAVARROPresenter:AURORE SAVOY-NAVARROSession Classification:Session III

Electromagnetic Calorimeter

Contribution ID: 14

Type: not specified

Electromagnetic Calorimeter

Thursday, 16 February 2006 10:00 (25 minutes)

Primary author:JEAN-CLAUDE BRIENTPresenter:JEAN-CLAUDE BRIENTSession Classification:Session III

Hadron Calorimeter

Contribution ID: 15

Type: not specified

Hadron Calorimeter

Thursday, 16 February 2006 10:25 (25 minutes)

Primary author:FELIX SEFKOWPresenter:FELIX SEFKOWSession Classification:Session III

Very Forward Calorimeter

Contribution ID: 16

Type: not specified

Very Forward Calorimeter

Thursday, 16 February 2006 11:15 (25 minutes)

Primary author:WOLFGANG LOHMANNPresenter:WOLFGANG LOHMANNSession Classification:Session IV

Electronics for Calorimeters

Contribution ID: 17

Type: not specified

Electronics for Calorimeters

Thursday, 16 February 2006 11:40 (25 minutes)

Primary author: CHRISTOPHE DE LA TAILLE **Presenter:** CHRISTOPHE DE LA TAILLE **Session Classification:** Session IV

DAQ for Calorimeters

Contribution ID: 18

Type: not specified

DAQ for Calorimeters

Thursday, 16 February 2006 12:05 (25 minutes)

Primary author:MATTHEW WINGPresenter:MATTHEW WINGSession Classification:Session IV

Networking Activities

Contribution ID: 19

Type: not specified

Networking Activities

Thursday, 16 February 2006 14:00 (30 minutes)

Primary author:KLAUS DESCHPresenter:KLAUS DESCHSession Classification:Session V

Related activities in America

Contribution ID: 20

Type: not specified

Related activities in America

Thursday, 16 February 2006 14:30 (30 minutes)

Primary author:ANDY WHITEPresenter:ANDY WHITESession Classification:Session V

Related Activities in Asia

Contribution ID: 21

Type: not specified

Related Activities in Asia

Thursday, 16 February 2006 15:00 (30 minutes)

Primary author:TOHRU TAKESHITAPresenter:TOHRU TAKESHITASession Classification:Session V

JRA1, JRA2, JRA3

Contribution ID: 22

Type: not specified

JRA1, JRA2, JRA3

Thursday, 16 February 2006 16:00 (1h 30m)

Session Classification: Parallel Session I