Program Advisory Committee Review (PAC)

Europe/Zurich
Pierre Lehmann Auditorium, Building 200 (LAL)

Pierre Lehmann Auditorium, Building 200

LAL

Orsay, France
    • 8:45 AM 9:15 AM
      Executive Session 30m
    • 9:15 AM 9:30 AM
      Welcome 15m
      Speaker: Achille Stocchi (LAL)
    • 9:30 AM 10:10 AM
      ILC Accelerator Overview 40m
      Speaker: Lyn Evans (Imperial College Sci., Tech. & Med.)
      Slides
    • 10:10 AM 10:30 AM
      break 20m
    • 10:30 AM 11:10 AM
      Recent Progress on ILC in Japan 40m
      Speaker: Sachio Komamiya
      Slides
    • 11:10 AM 12:00 PM
      ILC Status 50m
      Speaker: Mike Harrison (Brookhaven National Lab)
      Slides
    • 12:00 PM 12:40 PM
      Executive Session 40m
    • 12:40 PM 1:40 PM
      lunch 1h
    • 1:40 PM 2:20 PM
      ILC SRF 40m
      Speaker: Akira Yamamoto (KEK)
      Slides
    • 2:20 PM 3:00 PM
      ILC Conventional Facilities 40m
      Speaker: MASANOBU MIYAHARA (KEK)
      Slides
    • 3:00 PM 3:20 PM
      break 20m
    • 3:20 PM 4:20 PM
      XFEL Cavity Production 1h
      Speakers: Nicholas Walker (DESY), Olivier Napoly (CEA)
      Slides
    • 4:20 PM 5:00 PM
      ILC Lab Organization 40m
      Speaker: Brian Foster (DESY)
      Slides
    • 5:00 PM 5:40 PM
      ILC Energy Phasing and Running Scenarios 40m
      Speaker: Jim Brau (U. Oregon)
      document
      Slides
    • 5:40 PM 7:00 PM
      Executive Session 1h 20m
    • 7:00 PM 8:00 PM
      Dinner 1h
    • 9:00 AM 9:40 AM
      CLIC 40m
      Speaker: Steinar Stapnes (CERN)
      Slides
    • 9:40 AM 10:20 AM
      ILC Physics and Detectors Overview 40m
      Speaker: Hitoshi Yamamoto (Tohoku University)
      Slides
    • 10:20 AM 10:35 AM
      break 15m
    • 10:35 AM 11:15 AM
      ILC Physics Case 40m
      Speaker: Christophe Grojean (ICREA - Institucio catalana de recerca estudis avancats (ES))
      Slides
    • 11:15 AM 11:40 AM
      SiD Status and Plans 25m
      Speaker: Marcel Stanitzki (DESY)
      Slides
    • 11:40 AM 12:05 PM
      ILD Status and Plans 25m
      Speaker: Henri Videau (LLR-Ecole polytechnique)
      Slides
    • 12:05 PM 12:30 PM
      ILC Detector Cost, Manpower, and Planning 25m
      Speaker: Karsten Buesser (DESY)
      Slides
    • 12:30 PM 1:30 PM
      Lunch 1h
    • 1:30 PM 2:35 PM
      Executive Session 1h 5m
    • 2:35 PM 3:15 PM
      Closeout 40m