Tracking R&D Review Beijing

GMT
    • 08:30 09:30
      Committee Executive Session 1h
      Slides
    • 09:30 21:00
      Open Session
      • 09:30
        Welcome 10m
      • 09:40
        LCTPC 2h 50m
      • 12:30
        Lunch 1h
      • 13:30
        4th Concept Tracking 55m
        • Cluster Counting Drift Chamber for ILC (a viable alternative to TPC?) 25m
          Speaker: Francesco Grancagnolo (INFN-LE)
          Slides
        • Discussion 30m
      • 14:25
        SiLC 3h 5m
        • Motivations for Using Si Tracking and Main R&D Objectives 10m
          Speaker: Aurore Savoy-Navarro
          Slides
        • R&D on Mechanics: main issues 15m
          Speaker: Marcel Vos
        • R&D on Sensors 25m
          Speakers: Hongjoo Kim, Manuel Lozano
        • Coffee 20m
        • R&D on Electronics and Elementary Modules 40m
          Speakers: Aurore Savoy-Navarro, Bruce Schumm
        • Simulations 15m
          Speaker: Valeri Saveliev
        • Test benches and test beams 15m
          Speaker: Aurore Savoy-Navarro
        • Discussion 45m
      • 19:00
        Tracking Review Dinner 2h

        (committee members and collaboration speakers all invited)

    • 08:30 14:30
      Open Session
      • 08:30
        SiD Tracking 3h
        • Strategy for SiD 15m
          Speaker: Marcel Demarteau (Fermi National Accelerator Laboratory (FNAL))
          Slides
        • Mechanical Design and R&D 40m
          Speaker: William Cooper (Fermilab)
          Slides
        • Sensor and Module Design and R&D 40m
          Speaker: Timothy Nelson (SLAC)
          Slides
        • Discussion 45m
      • 11:10
        break 20m
    • 11:30 13:00
      Closed Session
      • 12:00
        LCTPC 1h
    • 13:00 14:00
      Lunch 1h
    • 14:00 19:30
      Closed Session
      • 14:30
        4th 30m
      • 15:00
        break 20m
      • 15:50
        SiLC 1h
      • 17:20
        SiD 1h
    • 08:00 18:00
      Workshop Plenaries

      Please see workshop agenda

    • 08:00 11:30
      Closeout Session

      Feedback to Collaborations

      • 08:30
        LCTPC 45m
      • 09:15
        SILC 45m
      • 10:00
        SiD 45m
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×