AAP Review

Europe/Zurich
The Fisher Room (Oxford University)

The Fisher Room

Oxford University

Wilkinson Building, Keble Road, Oxford, OX1 3RH
AAP Members
Participants
  • Akira Yamamoto
  • Andrei Seryi
  • Barry Barish
  • Brian Foster
  • Carlo Pagani
  • Chris Adolphsen
  • Chris Damerell
  • Daniel Schulte
  • Deepa Angal-Kalinin
  • Eckhard Elsen
  • Frank Lehner
  • James Kerby
  • James McEwan Paterson
  • Jim Clarke
  • John Carwardine
  • Jonathan Dorfan
  • Kaoru Yokoya
  • Marc Ross
  • Mark Palmer
  • Masao Kuriki
  • Maxine Hronek
  • Michael Harrison
  • Mitsuru Uesaka
  • Nan Phinney
  • Nicholas Walker
  • Nikolay Solyak
  • Nobu Toge
  • Peter H. Garbincius
  • Susanna Guiducci
  • Thomas Himel
  • Thomas Lackowski
  • Tor Raubenheimer
  • Toshiaki Tauchi
  • Toshiki Tajima
  • Victor Kuchler
  • william j willis
Support
    • 09:00 09:30
      Executive Session 30m
      AAP and B. Barish
    • 09:30 09:50
      Management of SB2009 20m
      Speaker: Dr Marc Ross (FNAL)
      Paper
      Slides
    • 09:50 10:30
      Introduction to SB2009 40m
      Speaker: Dr Nicholas Walker (DESY)
      Slides
    • 10:30 11:00
      Discussion of SB2009 30m
    • 11:00 11:15
      break 15m
    • 11:15 12:15
      Cost impact of SB2009 1h
      Speaker: Peter Garbincius (FNAL)
      Paper
      Slides
    • 12:15 13:30
      lunch 1h 15m
    • 13:30 14:00
      Single tunnel, CFS aspects 30m
      Speaker: Mr Victor Kuchler (Fermilab)
      Slides
    • 14:00 14:30
      Cooling and AC Power requirements 30m
      Speaker: Mr Victor Kuchler (Fermilab)
    • 14:30 14:45
      RDR HLRF scheme in single tunnel/ XFEL HLRF 15m
      Speakers: Prof. Akira Yamamoto (High Energy Accelerator Research Organization (KEK)), Dr Marc Ross (FNAL)
      Slides
    • 14:45 15:15
      Distributed RF System (DRFS) 30m
      Speaker: Dr Shigeki Fukuda (KEK)
      Slides
    • 15:15 15:45
      Klystron Cluster (KCS) 30m
      Speaker: Chris Adolphsen (SLAC)
      Slides
    • 15:45 16:00
      break 15m
    • 16:00 16:30
      Availability 30m
      Speaker: Mr John Carwardine (Argonne)
    • 16:30 17:00
      Discussion tunnel and RF schemes 30m
    • 17:00 18:00
      Executive Session 1h
    • 08:45 09:00
      Executive Session 15m
      AAP and B. Barish
    • 09:00 10:00
      Low power option 1h
      Speakers: Dr Andrei Seryi (SLAC), Chris Adolphsen (SLAC)
    • 10:00 10:30
      3.2 km damping ring with 6mm bunch length 30m
      Speaker: Susanna Guiducci (INFN-LNF)
      Slides
    • 10:30 11:00
      break 30m
    • 11:00 12:00
      Integration of e+ e. source into central region with BDS 1h
      Speakers: Dr Andrei Seryi (SLAC), Ewan Paterson (SLAC), Prof. Jim Clarke (STFC Daresbury Lab)
      BDS
      Central Region
      Positron Source
    • 12:00 12:30
      Single stage bunch compressor 30m
      Speaker: Dr Nikolay Solyak (FNAL)
      Slides
    • 12:30 13:30
      lunch 1h
    • 13:30 14:30
      Effect of changes for running at lower energies 1h
      Speakers: Prof. Brian Foster (University of Oxford), Prof. Jim Clarke (STFC Daresbury Lab)
      Positron Source
      Slides
    • 14:30 15:30
      SRF progress and strategy for gradient decision 1h
      Speakers: Prof. Akira Yamamoto (High Energy Accelerator Research Organization (KEK)), Camille Ginsburg (FNAL), Jim Kerby (Fermi National Accelerator Lab. (Fermilab)), Dr Rongli Geng (Jefferson Lab)
      Slides
    • 15:30 15:45
      break 15m
    • 15:45 16:45
      Discussion of SB2009 1h
    • 16:45 17:30
      Executive Session 45m
    • 17:30 18:00
      Observations and prel. Conclusions 30m
      AAP and B. Barish
    • 19:00 21:00
      Dinner 2h
    • 08:30 10:00
      Executive Session 1h 30m
    • 10:00 10:15
      break 15m
    • 10:15 11:45
      Executive Session 1h 30m
    • 11:45 12:15
      Closeout 30m
    • 12:15 13:15
      Lunch 1h
    • 13:15 13:30
      adjourn 15m
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×